Objavljeno: 26.9.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2023

Naš izbor na Androidu

Pie Launcher Pie Launcher je minimalistični zaganjalnik, ki namesto običajnega seznama uporablja dinamični meni v obliki torte za zagon aplikacij.

STFO STFO Notification Manager je program, ki omogoča ustvarjanje pravil in filtrov za prikaz obvestil na izbrani napravi z Androidom.

StandBy iOS StandBy iOS je aplikacija na napravah z operacijskim sistemom Android, ki omogoči funkcijo pametnega zaslona StandBy s telefona iPhone z iOS 17.

Amaze File Utilities Amaze File Utilities je odprtokodni upravitelj datotek, ki ponuja vrsto uporabnih orodij za učinkovito upravljanje prostora v napravi.

Launcher Ops Veliko zaganjalnikov s posebnimi zmožnostmi ni in nikoli ne bo v sklopu ponudbe tržnice Play. Najdemo jih ob pomoči aplikacije Launcher Ops.

Ascent Številne aplikacije so na telefonu zgolj zato, da nas nenehno motijo. Ascent nas pred zagonom vsake prosi za globok vdih in kratek razmislek.

Tap Scroll Olajšano listanje po vsebini Tap Scroll nas z enojnim dotikom postavi na vrh strani in z dvojnim na njeno dno.

Shutterbite V nasprotju s tekmicami nas aplikacija za sledenje obrokom prosi za slike zaužite hrane in nas z vizualizacijo poskuša spraviti na prava pota.

RadioTime RadioTime je aplikacija za radio AM in FM. Ponaša se z obsežno zbirko radijskih postaj iz več kot 200 držav.

Swipefy for Spotify Glasbeno pretočno storitev Spotify je mogoče uporabljati na način aplikacije Tinder. Izbiranje pesmi s potegom prsta odklene Swipefy.

The Phoenix Project Odprtokodni predvajalnik glasbe The Phoenix Project je bogat z zmožnostmi, a kljub temu popolnoma brezplačen in brez oglasov.

Open Audiobooks & E-books Zvočne knjige so vedno bolj priljubljene med bralci poslušalci. Ker je tovrstno uživanje v pisani besedi običajno drago, je zbirka brezplačnih naslovov dobrodošla.

Sync for Lemmy Omrežje Lemmy je mešanica Mastodona in Reddita, ki ima odličnega odjemalca v programskem pripomočku Sync for Lemmy.

Feeder.co Feeder.co je eden najbolj zloščenih bralnikov novic RSS, s katerim je ustvarjanje lastnega bralnega seznama čisti užitek.

Reflectr AI Mobilni dnevnik Reflectr AI je običajen program za zapisovanje najrazličnejših misli, ki pa nam jih po novem pomaga urediti umetna inteligenca.

6000 thoughts Digitalni življenjski trener 6000 thoughts nam ob pomoči umetne inteligence pomaga zbistriti zamegljene misli.

Empty Igra Empty s preprosto nadzorno mehaniko in z zanimivim pristopom odstranjevanja predmetov iz stanovanja ponuja sprostitev za vse.

Rolling Down Bottles Igra Rolling Down Bottles z naslovom pove vse. Gre za zabavno in sproščujoče kotaljenje steklenic po stopnicah navzdol.

Makeover Master Makeover Master je igra urejanja virtualnega doma z mehaniko tri v vrsto. Sicer je brezplačna, pomoč za manj vešče igralce pa je plačljiva.

Happy Doctor Happy Doctor je arkadna igra upravljanja časa, ki nas obuje v čevlje medicinske sestre v bolnišnici za paciente z najrazličnejšimi težavami.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji