Objavljeno: 27.6.2023 | Avtor: Boris Šavc

Naš izbor na Androidu

Pixel Search Googlovi telefoni Pixel imajo vrsto edinstvenih zmožnosti. Ena izmed njih je univerzalni iskalnik, ki si ga na drugih napravah omislimo s programom Pixel Search.

Aerodocs Mobilni dokumentacijski sistem poskrbi, da so vsi naši dokumenti lično urejeni in organizirani v smiselne ter učinkovite kategorije.

Positional Positional je uporabno orodje za vsakogar, ki potrebuje natančne geografske informacije na poti ali pri načrtovanju aktivnosti na prostem.

Flud Mobilni odjemalec datotek torrent zagotavlja hitre in zanesljive prenose, prilagodljivost, selektivnost ter vsesplošno učinkovitost.

Podcast Addict Ena najboljših aplikacij za poslušanje podkastov na Androidu ponuja bogato izbiro različnih zvrsti in virov ter hitro razumljiv uporabniški vmesnik.

ImageChat Aplikacija z računalniškim vidom zazna vsebino in podrobnosti slike, ki jo posnamemo ali naložimo, nakar jo opiše in nadaljuje pogovor o njej.

Character AI Klepetalni robot Character AI se od drugih tovrstnih pripomočkov z umetno inteligenco razlikuje po tem, da si vsak uporabnik najprej ustvari svoj lik.

Lexica Art Lexica Art je odličen mobilni iskalnik slikovnega gradiva, ki ga je za naše potrebe ustvarila umetna inteligenca.

Woman Safety Aplikacija za pomoč ženskam v nevarnosti s tremi barvnimi gumbi omogoča hitro klicanje na pomoč, snemanje dogajanja in pošiljanje lokacije.

Geocaching Geocaching je aplikacija največje skupnosti istoimenske aktivnosti, kjer v resničnem svetu iščemo (in nastavljamo) skrite zaklade, ki so nam jih pustili drugi uporabniki.

Rock Indentifier Program z bogatim katalogom kamnin nam ob pomoči fotografije z izkušnjami arheologa, geologa in profesorja naravoslovja razkrije, kaj je na njej.

Mobile Passport Control Aplikacija obiskovalcem ZDA in Kanade z nalaganjem potnih listov in drugih dokumentov omogoča hitrejši carinski postopek.

One Deep Breath Zbirka dihalnih vaj One Deep Breath pomaga pri umirjanju v tesnobnih situacijah in uspavanju ter do boljše kakovosti življenja.

Nutrition Tracker Pri ohranjanju telesne pripravljenosti je prehrana enako pomembna kot fizična vadba, zato beležimo in analiziramo njen vnos z aplikacijo Nutrition Tracker.

IDAGIO IDAGIO je prava poslastica, ki ljubiteljem klasične glasbe nudi obsežno knjižnico, prilagojene sezname predvajanja in kakovosten zvok.

Bandcamp Bandcamp uporabljajo predvsem neodvisni glasbeniki, ki se s storitvijo predstavijo širšemu občinstvu in prodajajo svojo glasbo.

Dumb Ways to Die 4 Četrti del zbirke mini iger se ne oddaljuje od cilja predhodnic in še vedno zahteva hitre reflekse, ki nam pomagajo preživeti čim več stopenj.

Torchlight: Infinite Naslednica priljubljene serije iger je dostopna predstavnica akcijskega igranja vlog, zvrsti, ki jo je svetu predstavil legendarni Diablo.

Valiant Force 2 Potezna igra z veliko globine ima raznolike junake, ki poskrbijo, da igralcu nikoli ne zmanjka strateških možnosti.

Laya's Horizon Zadnji tokrat predstavljeni naslov, duhovni naslednik iger Alto's Adventure in Alto's Odyssey, je naročnikom pretočne storitve Netflix na voljo brezplačno.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji