Objavljeno: 30.5.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Junij 2023

Naš izbor na Androidu

PlainApp Odprtokodna aplikacija PlainApp nam ponuja upravljanje telefona, iskanje, urejanje datotek, slik, videoposnetkov in stikov skozi okno dežurnega spletnega brskalnika.

Batch Uninstaller Batch Uninstaller je aplikacija z eno samo nalogo, ki pa jo opravlja več kot odlično. Orodje z aktualnim prikazom prostora omogoča odstranjevanje več aplikacij hkrati.

SD Maid 2 Ob brisanju aplikacij na napravi z Androidom ostanejo v sistemu smeti, ki nam jih poleg drugih dejavnosti pomaga zbrati program SD Maid 2.

Permission Pilot Permission Pilot omogoča nadzor nad dovoljenji. Prikazuje seznam vseh nameščenih aplikacij in pripadajočih dovoljenj ter omogoča njihovo spreminjanje.

Tooly Programski švicarski nožek je brezplačna zbirka orodij brez oglasov za delo z besedili, s slikami, z matematičnimi izračuni, barvami, s pretvorbami in podobnim.

Note to Self Mala aplikacija, velikosti pičlih 5 MB, ponuja učinkovito beleženje zapiskov zasebne narave, ki jih po želji zaklenemo in zavarujemo.

Keeplink Brezplačna aplikacija s privlačnim uporabniškim vmesnikom nam omogoča preprosto shranjevanje povezav, ki jih kasneje z enim klikom odpremo v brskalniku.

SparkReceipt Od kupov papirja na mizi in nereda v predalih se poslovimo z naprednim upravljanjem poslovnih dokumentov ter s skeniranjem računov s tehnologijo OCR.

Volv Volv predstavlja kratek pregled novic iz vsega sveta v obliki kartic, ki jih lahko na hitro preletimo, preden se odločimo, da posamezno preberemo v celoti.

Imagine Imagine je fotoaplikacija, ki izbrano besedilo ob pomoči umetne inteligence pretvori v povsem spodobne slike.

Find that Photo Programski pripomoček za iskanje fotografij Find that Photo nam ob pomoči umetne inteligence poskuša olajšati življenje, ko brskamo po lokalni galeriji slik.

Reelsy Reel Maker Program za obdelavo videoposnetkov Reelsy Reel Maker je z učinkovitimi, a s preprostimi orodji namenjen uporabnikom družabnega omrežja Instagram.

Picture Insect Aplikacija Picture Insect potrebuje le fotografijo žuželke, da nam v nekaj sekundah zaupa ime majhnega bitja ter podatke o morebitni strupenosti za ljudi ali hišne ljubljenčke.

Chordify Aplikacija z več kot 22 milijoni akordov za kitaro, ukulele in klavir omogoča spremljevalno igranje posnetkom s spletišča Youtube.

Voidpet Garden Voidpet je aplikacija za izboljšanje duševnega zdravja, ki združuje dnevnik razpoloženja z elementi igranja, kar olajša razumevanje občutkov in naredi beleženje zabavno.

Oniri Program za zapisovanje, razumevanje in nadzorovanje sanj nas vodi do najbolj priljubljenih tehnik, številnih razlag, statistik in podobnih sanjaških aktivnosti.

Viking Rise Viking Rise nas pobliže seznani z nordijsko mitologijo z zasvajajočo igro, v kateri ustvarimo lasten vikinški svet, poln sovražnikov, ki prežijo na nas in naše vasi.

Car Eats Car 5 Dirkalna igra pomenljivega imena igra na karti privlačne tridimenzionalne podobe in preproste igralne mehanike, ki jo vsakdo takoj dojame.

Attack Hole Cilj igre je premikati črno luknjo, da v 20 sekundah pogoltne čim več nabojev, šibrovk, granat, pištol in drugih vrst orožja ter nam z njimi pomaga premagati glavnega sovražnika.

Block Blast Block Blast je zabavna različica priljubljenega Tetrisa, kjer kocke na mrežo vlečemo in spuščamo, namesto da bi same padale nanjo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji