Objavljeno: 25.1.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2022

Naš izbor na Androidu

Doodle Živa ozadja Doodle so odprtokodni izdelek, ki popestri še tako dolgočasen telefon z operacijskim sistemom Android.

Sound Booster Telefoni, ki privzeto nimajo dovolj glasnih zvočnikov, lahko primanjkljaj do neke mere nadomestijo s programskim ojačevalnikom.

Screen Dimmer Sistemski pripomoček v nasprotju s sorodnimi programi na željo uporabnika zatemni tako zaslon kot tudi morebitna prejeta obvestila.

Pluckeye Spletni brskalnik, ki prikazani vsebini odstrani večpredstavnost, se največkrat uporablja kot orodje za samonadzor in odvajanje od družabnih omrežij.

TimePlan Organizacija časa je s preprostim in z drugačnim upraviteljem opravil precej olajšana in popolnoma brez muk.

Remind Me Remind Me je mobilna beležka za vse, ki radi načrtujejo sleherno minuto dneva. In so o njej obveščeni s primernim obvestilom na telefonu.

Notesnook Digitalna beležka Notesnook se posveča predvsem varovanju zasebnosti in povezovanju z različnimi napravami v lasti istega uporabnika.

Tweek Obvestila s koledarskim pogledom so primerna za sodelovanje znotraj vsake ekipe z istim ciljem ali kot družinski pripomoček za obveščanje sorodstva.

Pitch Predstavitve in nadmočno sodelovanje so zdaj z aplikacijo Pitch dobesedno na dosegu roke.

Sketch Anything with AI Izdelava risb iz fotografij ni nova stvar, a ob pomoči umetne inteligence so rezultati precej bolj prepričljivi.

Thumbnail Maker with Designs Thumbnail Maker je namenjen ustvarjalcem najrazličnejših spletnih vsebin, ki potrebujejo učinkovito predstavitev v sliki.

DIY paper crafts AProgram DIY paper crafts nam približa japonsko umetnost, ki temelji na prepogibanju papirja v različne skulpture.

Plans Preprost organizator dogodkov poenostavi vsakršno druženje s prijatelji, sodelavci, sorodniki in celo z neznanci.

Luna Aplikacija Luna skrbi, da so ljubitelji branja vedno na tekočem s knjigami, ki so jih že prebrali oziroma želijo v njih uživati v bližnji prihodnosti.

DINA Programska napovedovalka vremena DINA glede na spol, starost, težo, višino in raso priporoča oblačila za tekoči dan. Skladno z vremenom seveda.

Wasder Družabno omrežje igričarjev Wasder poskrbi, da v najljubšem naslovu nikoli več ne bomo sami.

Pako 3 Zadnja igralna droga razvijalcev Three Men Games nas postavi za volan avtomobila, ki so mu za petami vsi policisti sveta.

Cats in Time Igre so sprostitev in ni je boljše kot ugankarsko iskanje v času izgubljenih muc.

League of Legends: Wild Rift Eden najvidnejših naslovov iz sveta e-športa se predstavlja na mobilnih napravah z igro MOBA pet na pet.

Pokemon UNITE Če nam resne fantazijske pošasti ne »sedejo«, se v igri pet na pet pomerimo z vselej simpatičnimi Pokemoni.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji