Objavljeno: 28.9.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Oktober 2021

Naš izbor na Androidu

Uncomplicated Launcher Na prvi pogled precej grd zaganjalnik je namenjen starejšim uporabnikom in drugim, ki si želijo velikih gumbov in manj zapletenosti.

Privacy Dashboard Brezplačen, odprtokodni sistemski pripomoček brez reklam s podrobno statistiko uporabe lokacije, mikrofona ali kamere poskrbi za varovanje uporabnikove zasebnosti.

Notification Dictionary Obvestila aplikacij na telefonu so včasih težje razumljiva. Razjasniti nam jih pomaga v opozorilno središče vgrajeni slovar.

SwirlWalls SwirlWalls je nova aplikacija s kakovostnimi animiranimi ozadji, ki podpira geste in številne naprednejše nastavitve za posamezniku krojeno izkušnjo.

Media Bar Media Bar je preprost sistemski pripomoček, ki v statusno vrstico naseli priročen akcijski trak za upravljanje večpredstavnostnih vsebin.

OnMail OnMail je svež ter sodoben odjemalec elektronske pošte z brezplačnim nabiralnikom velikosti 100 GB in s poudarkom na uporabniški zasebnosti.

Zenkit Projects Razširjeni upravitelj opravil se z naprednimi pripomočki za zaposlenega uporabnika spopade s tekmeci Asana, Basecamp 3 in Trello.

Camo Priročna aplikacija Camo v povezavi s pametnim telefonom nadomesti spletno kamero na računalnikih Mac in PC.

Barquode V časih, ko so črtne in QR-kode del našega vsakdana, je dobro imeti na telefonu zmogljivega njihovega upravitelja.

Adobe Connect New Popolnoma prenovljena aplikacija za komunikacijo podjetja Adobe želi biti boljša in uspešnejša od trenutnega prvaka Zooma.

Soosee Soosee je odličen programski pripomoček, ki tudi v slovenščini analizira sestavo prehranskega izdelka za alergike, vegane, vegetarijance in druge.

Fowsi Fowsi je prava enciklopedija zdravil in njihovih sestavin, ki deluje tudi brez povezave z internetom.

Moonbeam Poslušanje podkastov je vedno bolj priljubljeno početje, pri katerem nam z nasveti in odlomki dobrih vsebin pomaga Moonbeam.

Stationhead Če smo si kadarkoli želeli imeti lastno radijsko postajo, nam aplikacija Stationhead brez pretiranih stroškov pomaga uresničiti sanje.

Humit Humit je družabno omrežje lahke kategorije, ki se osredotoča na deljenje glasbe s prijatelji. Podpira povezovanje z naročniško storitvijo Spotify.

OFTV Uradna pretočna aplikacija storitve Onlyfans ponuja osebno prilagojeni televizijski kanal, na katerem pa žal manjkajo žgečkljive vsebine, po katerih je storitev sicer najbolj znana.

Unimime Vožnja z monociklom v igri Unimime sicer zahteva veliko natančnosti, a je še vedno dovolj zabavna za uspešno preganjanje dolgčasa.

Mystic Gunner Mystic Gunner je strelska akcijska igra z naključno ustvarjenimi stopnjami, dobro igralno mehaniko, s solidnim nadzorom in z RPG-elementi.

Cards of Terra Cards of Terra je igra pasjanse, ki samostojno igranje kart nadgradi s fantazijsko tematiko in z elementi zbirateljstva.

Old Friends Dog Game Simulacijska igra s simpatično vsebino nam omogoči, da postavimo lastno zavetišče za ostarele pse.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji