Objavljeno: 23.2.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2021

Naš izbor na Androidu

CoreSpecs Preprost sistemski pripomoček CoreSpecs prikaže gole podatke iz tipal, ki so vgrajena v gostiteljev pametni telefon.

AirMusic Pretočnost je srednje ime aplikacije AirMusic, ki brez korenskega dostopa zagotavlja prenos zvoka in slike s telefona na oddaljeno napravo.

Smart Tools Komplet različnih orodij, med katerimi ne manjkajo kompas, vodna tehtnica, ravnilo, napredni žepni računalnik in še kaj, kar sodi v obvezno opremo slehernega pametnjakoviča.

Skedio Kakovosten program Skedio na majhen zaslon telefona z operacijskim sistemom Android dostavi pravo vektorsko risanje.

Lingvano Lingvano je aplikacija, ki je namenjena učenju ameriškega znakovnega jezika (ASL) ter se osredotoča na praktični del pouka.

Brilliant Brilliant s tedenskimi problemi in nalogami skrbi za zabavo matematike in znanosti željnih uporabnikov.

Sky Map Vsem ljubiteljem vesolja in nebesnih teles ter pripadajočega znanja je namenjena zvezdna mapa Sky Map.

Quit Genius Baje najboljša aplikacija za odvajanje od kajenja uporablja znanstveni pristop, ki odkrije izvor želje po cigareti in ga zatre v kali.

Slopes Slopes je sposoben programski pripomoček, ki na izbranem smučišču beleži aktivnost smučarja in mu obenem razkrije marsikatero koristno informacijo.

Billbot Plačevanje računov ni prijetno opravilo, a ga program Billbot vsaj malo olajša, ko namesto nas skrbi, da so vse spletne naročnine poravnane.

Listshare Obisk trgovine končno ne bo več vključeval stresnega iskanja na roko spisanih nakupovalnih listkov, saj Listshare sezname deli tudi z drugimi člani gospodinjstva.

Memorigi Memorigi je še ena v vrsti aplikacij, ki nam pomagajo pri organizaciji vsakdana. Od tekmecev se razlikuje po pisanem uporabniškem vmesniku, ki ga je užitek uporabljati.

Camera2 API Probe Namestitev prilagojene Googlove kamere na naprave, ki niso Pixel, zahteva dostop do knjižnice Camera2 API, ki ga preveri program Probe.

Colourise Colourise je fotografska aplikacija, ki stare fotografije obarva ob pomoči umetne inteligence. Prvih nekaj za pokušino brezplačno.

Lumii Brez filtrov pri fotografijah, objavljenih na družabnih omrežjih, danes več ne gre. Vprašanje je le, kateri program nam jih zagotovi. Morda Lumii?

FilmBox Nekoč so živeli trakovi s filmi, ki jih je v fotografije lahko razvil le profesionalec. Če jih še imamo, razvijalca danes zamenja aplikacija FilmBox podjetja Photomyne.

Gordon Ramsay: Chef Blast Vražji kuhar Gordon Ramsay predstavlja igro z mehaniko treh v vrsto in zabavnim nabiranjem receptov za ustvarjanje v kuhinji.

Dream Score: Soccer Champion Za športne navdušence tokrat poskrbi nogometna simulacija Dream Score, ki se poglobi v taktični del najpomembnejše postranske stvari na svetu.

Basketball vs Zombies Kratka in zabavna igra združi košarko in žive mrtvece. Rezultat je zabavna mešanica, ki uspešno preganja dolgčas.

Onmyoji: The Card Game Priljubljena strateška serija se tokrat predstavlja s kvartopirsko izpeljanko, ki se izkaže predvsem z zgodbo in globino igranja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji