Objavljeno: 25.8.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor September 2020

Naš izbor na Androidu

Mi Control Center Programsko nadzorno središče omogoča višjo stopnjo prilagodljivosti in učinkovito ločevanje obvestil od hitrih nastavitev v operacijskem sistemu Android.

NotificationHistory NotificationHistory je tuja izboljšava splošne funkcionalnosti Androida, ki se ukvarja z beleženjem zgodovine prejetih obvestil.

Access Dots Nedavno vgrajeni sistem opozarjanja na delovanje kamere v ozadju iz operacijskega sistema iOS je z aplikacijo Access Dots na voljo tudi na Androidu.

Calendar.AI Calendar.AI je z umetno inteligenco podprt digitalni koledar, ki se po novem rad druži s priljubljeno konferenčno storitvijo Zoom.

HEY Email Poštni odjemalec podjetja Basecamp se od tekmecev razlikuje po odličnih filtrih, videzu, zaščiti zasebnosti ter precej visoki in neobičajni ceni.

Dodo Drop Dodo Drop obljublja najhitrejše prenose dokumentov, slik, video posnetkov, glasbe in aplikacij z ene naprave na drugo.

Secur Dvostopenjsko potrjevanje pristnosti je na sodobnem spletu nuja, ki jo za različne spletne strani in storitve podpira program Secur.

Microsoft Family Safety Microsoft predstavlja mobilno aplikacijo, ki staršem omogoča nadzor uporabe programov ameriškega giganta in uvaja splošno digitalno zaščito mlajših družinskih članov. 

Bibino Stare tablice ali telefone lahko z aplikacijo Bibino preobrazimo v sposobne nadzorne kamere ali v učinkovito digitalno varuško.

iRobot Coding Učenje programiranja je z aplikacijo iRobot Coding nadvse zabavno, še posebej, če si lastimo robota iRobot Root, ki ustvarjene ukaze ubogljivo izvaja.

Oto Music Glasbeni predvajalnik Oto se ponaša s spodobnim naborom zmožnosti, med katerimi ne manjkajo predvajanje brez premora, spanje, nočni način in podpora Chromecastu.

RainViewer Napovedovalec vremena RainViewer prikaže podatke in slike iz več kot tisoč vremenskih radarjev z vsega sveta.

JioMeet JioMeet je nov predstavnik v poplavi programov za videokonference, ki jo je sprožila pandemija novega koronavirusa.

Keen Mlado družabno omrežje, ki nastaja pod okriljem Googla, se imenuje Keen in omogoča tudi mobilno iskanje ter deljenje različnih interesov.

Leavemark Leavemark je mešanica oblačne shrambe in družabnega omrežja, ki naše slike in dokumente hrani ter deli popolnoma brezplačno in brez oglasov.

Pair Wiimote Če se nam po hiši valja igralna palica konzole Wii, jo lahko s programom Pair Wiimote sparimo s telefonom Android porekla in uporabimo namesto prsta.

The Everlasting Regret Večno obžalovanje je igra, ki na osnovi istoimenske kitajske pesmi ponuja edinstveno izkušnjo reševanja ugank s spreminjanjem čudovitih umetniških slik.

Motorball Igro Motorball najlažje opišemo kot 2D-klon priljubljenega nogometa z vozili Rocket League.

The House of Da Vinci 2 Lite Drugi del mobilne sobe pobega The House of Da Vinci se predstavi v lažji in brezplačni različici, ki nam zadostno nakaže, kaj ponuja plačljiva različica igre.

Red Stone Plateau Red Stone Plateau je s šahom navdihnjena igra, ki s petdesetimi raznolikimi stopnjami razveseli še tako zahtevnega misleca.


NotificationHistoryNotificationHistory je tuja izboljšava splošne funkcionalnosti Androida, ki se ukvarja z beleženjem zgodovine prejetih obvestil.
Access DotsNedavno vgrajeni sistem opozarjanja na delovanje kamere v ozadju iz operacijskega sistema iOS je z aplikacijo Access Dots na voljo tudi na Androidu.
Calendar.AICalendar.AI je z umetno inteligenco podprt digitalni koledar, ki se po novem rad druži s priljubljeno konferenčno storitvijo Zoom.
HEY EmailPoštni odjemalec podjetja Basecamp se od tekmecev razlikuje po odličnih filtrih, videzu, zaščiti zasebnosti ter precej visoki in neobičajni ceni.
Dodo DropDodo Drop obljublja najhitrejše prenose dokumentov, slik, video posnetkov, glasbe in aplikacij z ene naprave na drugo.
SecurDvostopenjsko potrjevanje pristnosti je na sodobnem spletu nuja, ki jo za različne spletne strani in storitve podpira program Secur.
Microsoft Family SafetyMicrosoft predstavlja mobilno aplikacijo, ki staršem omogoča nadzor uporabe programov ameriškega giganta in uvaja splošno digitalno zaščito mlajših družinskih članov. 
BibinoStare tablice ali telefone lahko z aplikacijo Bibino preobrazimo v sposobne nadzorne kamere ali v učinkovito digitalno varuško.
iRobot CodingUčenje programiranja je z aplikacijo iRobot Coding nadvse zabavno, še posebej, če si lastimo robota iRobot Root, ki ustvarjene ukaze ubogljivo izvaja.
Oto MusicGlasbeni predvajalnik Oto se ponaša s spodobnim naborom zmožnosti, med katerimi ne manjkajo predvajanje brez premora, spanje, nočni način in podpora Chromecastu.
RainViewerNapovedovalec vremena RainViewer prikaže podatke in slike iz več kot tisoč vremenskih radarjev z vsega sveta.
JioMeetJioMeet je nov predstavnik v poplavi programov za videokonference, ki jo je sprožila pandemija novega koronavirusa.
KeenMlado družabno omrežje, ki nastaja pod okriljem Googla, se imenuje Keen in omogoča tudi mobilno iskanje ter deljenje različnih interesov.
LeavemarkLeavemark je mešanica oblačne shrambe in družabnega omrežja, ki naše slike in dokumente hrani ter deli popolnoma brezplačno in brez oglasov.
Pair WiimoteČe se nam po hiši valja igralna palica konzole Wii, jo lahko s programom Pair Wiimote sparimo s telefonom Android porekla in uporabimo namesto prsta.
The Everlasting RegretVečno obžalovanje je igra, ki na osnovi istoimenske kitajske pesmi ponuja edinstveno izkušnjo reševanja ugank s spreminjanjem čudovitih umetniških slik.
MotorballIgro Motorball najlažje opišemo kot 2D-klon priljubljenega nogometa z vozili Rocket League.
The House of Da Vinci 2 LiteDrugi del mobilne sobe pobega The House of Da Vinci se predstavi v lažji in brezplačni različici, ki nam zadostno nakaže, kaj ponuja plačljiva različica igre.
Red Stone PlateauRed Stone Plateau je s šahom navdihnjena igra, ki s petdesetimi raznolikimi stopnjami razveseli še tako zahtevnega misleca.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji