Objavljeno: 30.6.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Julij-avgust 2020

Naš izbor na Androidu

Simple Dialer Simple Dialer je preprosta aplikacija, ki olajša eno najpogostejših opravil na pametnem telefonu – klicanje.

TruePick's Prilagajanje Androida TruePick's poteka v dveh korakih: prvi je namenjen izbiri ozadja, drugi celoviti prenovi telefona z zaganjalnikom, ikonami in ostalimi pritiklinami.

Action Blocks Nova Googlova aplikacija je namenjena uporabnikom digitalnega pomočnika Google Assistant, ki si želijo hitrejšega podajanja pogostih ukazov.

Argent Argent je varna digitalna denarnica, ki lastnikom kriptovalut ponuja neprebojno zaščito.

WebChat WebChat je novo ime za spletni brskalnik Popshot, ki spremeni način iskanja, shranjevanja in deljenja spletnih vsebin.

LinKeep LinKeep je zbirnik spletnih povezav, ki uporabniku omogoča shranjevanje, urejanje in hiter dostop do priljubljenih vsebin.

Adobe Analytics dashboards Mobilni programski pripomoček podjetja Adobe upraviteljem spletišč pomaga pri analizi obiska ter sledenju morebitnega zaslužka.

HowWeFeel Najnovejši projekt, ki pomaga pri preprečevanju okužb z novim koronavirusom, nas vsakodnevno vpraša po počutju in nas obvesti o stanju v bližnji okolici.

Garmin Dive Navigacijski velikan Garmin se s cest seli v vodo. Aplikacija Dive potapljačem pomaga iskati zanimive točke in beleži njihove dejavnosti.

Screen Mirroring HD Screen Mirroring je najnovejša aplikacija, ki sliko s telefona prezrcali na televizijski zaslon, predvajalnik Chromecast ali drugo napravo UPnP/DLNA.

Watchworthy Gledanje televizijskih serij v enem kosu je obsedenost sodobnega časa, ki ji služi tudi iskalnik tovrstnih vsebin Watchworthy.

Splitwise Programski pripomoček Splitwise pomaga pošteno razdeliti stroške najemnine, izleta ali večerje med stanovalci, sopotniki ali prijatelji.

Reflectly Inovativni digitalni dnevnik Reflectly ob pomoči umetne inteligence in uporabnikovih odgovorov na zastavljena vprašanja olajša beleženje vsakodnevnih misli in dogodkov.

Happyfeed Happyfeed je še en digitalni dnevnik, ki pa se s tremi veselimi vnosi pred spanjem osredotoča zgolj na srečne dogodke v dnevu.

Digest Digest je zbirnik novic, ki pri shranjevanju spletne vsebine besedilo očisti treh četrtin nepotrebne navlake in omogoči hitrejše uživanje zapisanega.

WSJ Print Edition Priljubljeni ameriški časnik The Wall Street Journal predstavlja digitalno različico časopisa, ki želi bralcu na telefonu pričarati enak užitek kot ob branju tiskanega medija.

Fancade Zadnje zatočišče neodvisnih igralnih prigrizkov na sceni se imenuje Fancade. Dobrodošli so tako igralci kot ustvarjalci arkadnih, ugankarskih, spretnostnih in drugih izzivov.

Virtual Sim Story Simulator življenja Virtual Sim Story idejo priljubljenih Simsov nadgradi z zgodbo o skrivnostnem zapletu na otočku sredi oceana.

Demon Blast Risana različica strelske igre Doom je res le poldrugo uro dolg demo, a zanimivo razkaže, kaj nam kani ponuditi v prihodnosti.

Kawaii Puzzle Prikupna miselna igra z urejanjem bivalnega prostora nudi ure in ure umirjenega ter užitkarskega igranja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji