Canon Pixma MX885

Objavljeno: 22.4.2011 | Avtor: Blaž Hafner | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: April 2011 | Teme: preizkus, tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Pixma MX885 je popolnoma nova naprava, ki se ponaša z goro uporabnih funkcij, obljublja odlično kakovost tiska in pri Canonu pravijo, da tudi hitrost ne zaostaja. Obeti so torej dobri.

Ohišje je zasnovana podobno kot pri cenejših modelih iz serije MX, le da je večje. Na v celoti črni površini izstopa barvni LCD zaslon na sprednji strani pokrova, ki mu družbo dela domiselno zasnovan skupek gumbov. Le ti so ob ugasnjeni napravi prazni, ob priklopu pa jih osvetljujejo LED diode. Te so odvisne od izbranega načina: če pošiljamo faks bomo imeli na gumbih numerično tipkovnico, če kopiramo pa se bodo prelevili v funkcijske tipke. Ta rešitev elegantno zmanjša zmešnjavo nadzorne plošče, saj v danem trenutku vidimo le tisto, kar potrebujemo, obenem pa je s tem manjše število samih fizičnih gumbov. Glede na cenejše sorodnike je novost tudi kaseta za 150 listov, ki dopolnjuje večnamesnki podajalnik na zadnji strani. MX885 poleg dvostranskega tiska podpira še avtomatsko dvostransko branje, kar močno olajša kopiranje daljših dokumentov. Podajalnik na vrhu pokrova bralnika sprejme do 35 listov.

Zakup člankov

Izberite med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki