Objavljeno: 23.8.2022

Synology je predstavil C2 Object Storage

Ljubljana, 23. 8. 2022 — Synology je predstavil C2 Object Storage, preprosto, razširljivo in cenovno dostopno storitev shranjevanja objektov v oblaku, ki je namenjena shranjevanju nestrukturiranih podatkov v velikem obsegu.

C2 Object Storage, ki je zgrajen s programskim vmesnikom Amazon S3, uporabnikom omogoča, da zgradijo lastno arhitekturo za shranjevanje objektov in uporabijo obstoječa orodja in kodo za različne praktične uporabniške primere, vključno z gradnjo podatkovnega jezera (podatki prihajajo iz različnih virov, v jezero pa so poslani v originalni obliki), gostovanjem spletnih in medijskih vsebin, izvajanjem in razvojem aplikacij v oblaku, varnostnim kopiranjem in obnovo podatkov ter vzpostavitvijo arhivov podatkov.

Intuitiven brskalnik datotek C2 Object Storage uporabnikom omogoča nalaganje več datotek s preprosto funkcijo povleci-in-spusti ter upravljanje celotne vsebine s pomočjo preprostega spletnega portala.

Enostavno določanje cen

V večini uporabniških scenarijev Synology Object Storage uporabnikom zaračunava storitve brez provizije za programske platforme in brez provizije za brisanje podatkov. Cene določa le na podlagi količine zakupljenega prostora za shranjevanje in prenosa.

Za samo 6,99 USD na mesec lahko organizacije uporabijo 1 terabajt prostora za shranjevanje brez dodatnih stroškov prenosa. Za kakršenkoli dodatni promet, kot je spletno pretakanje ali gostovanje spletnih vsebin, kjer je treba podatke nenehno in večkrat prenašati, C2 Object Storage zaračuna le 1 cent za vsak gigabajt prenosa.

Poskusite storitev in si brezplačno zagotovite 15GB prostora. Za bolj konkretna in večja naročila nas kontaktirajte.

 O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji