Objavljeno: 9.2.2022

Surveillance Station 9.0 Beta

Ljubljana, 9. 2. 2022 − Synology je predstavil nadgradnjo programske opreme za nadzor Surveillance Station 9.0. Trenutno je na voljo v Beta različici. Synology vabi vse zainteresirane, da se vključijo v program testiranja, povezavo za pristop v program pa najdete na Synologyjevi spletni strani.

Predstavitev uradne različice Surveillance Station 9.0 je Synology najavil že v pregledu novosti za letošnje leto »Synology 2022 and Beyond«. Istočasno so napovedali, da naj bi v prvi polovici leta 2022 predstavili novi strežnik NAS namenjen nadzornim sistemom DVA 1622, ki bo že standardno opremljen z novo različico programske opreme Surveillance Station 9.0. Torej si lahko obetamo, da bo uradna različica rešitve ugledala luč v drugem četrtletju 2022.

Nadgradnja programske opreme prinaša celo vrsto novosti. Izboljšane so možnosti ravnanja s posnetki in tudi varnost. Omogočena je funkcija dodajanja vodnega žiga, v primeru vloma in fizičnega izbrisa posnetka pa Synology v novi različici ponuja dvojno snemanje – ena kopija na fizični strežnik NAS in druga v Synology C2 oblačno storitev. Izdatno je pohitrena in poenostavljena namestitev kamer v novi različici, omogočena je pa integracija Google Maps in OpenStreetMap zemljevidov.

V program beta testiranja se lahko prijavite na naslovu: https://www.synology.com/en-global/beta/2022_Surveillance_Station_9_0_Beta.

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji