Objavljeno: 3.10.2022

KEEP IT SIMPLE 2022: Dobre prakse kibernetske varnosti in brezpapirnega poslovanja  

Slovensko logistično združenje (SLZ) organizira brezplačno, že 7. konferenco Keep IT Simple 2022, IT v logistiki in proizvodnji. Potekala bo 5. oktobra 2022 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Osrednji letošnji temi sta kibernetska varnost v logistiki in proizvodnji ter brezpapirno poslovanje.

 

Podjetja so vse bolj odvisna od modernih tehnologij in velikih količin podatkov, ki jih shranjujejo in obdelujejo. Grožnje kibernetskih napadov pa vse bolj intenzivne. In sektor logistike pri tem ni nobena izjema. Zato je pomembno, da se področje kibernetske varnosti razvija in uporabnikom nudi produkte in storitve za celovito obvladovanje kibernetskih tveganj, od uporabe e-pošte in interneta do varne izmenjave podatkov. Naloga ponudnikov tovrstnih rešitev in storitev pa je tudi, da uporabnike opozarja oz. izobražuje o pravilni rabi sodobnih spletnih tehnologij. 

Uvedba dokumentarnega sistema brezpapirnega poslovanja ni novost. Pa vendar v SLZ-ju opažajo, da se slovenska podjetja tega lotevajo prepočasi. Brezpapirno poslovanje podjetjem omogoča fleksibilnejšo delovanje, od poenostavitve poslovanja zaradi lažjega vzdrževanja in arhiviranja do večjega nadzora nad dokumentacijo in produktivnostjo.

Na konferenci bosta tako naslovljeni dve zelo aktualni temi. Rešitve, dobre prakse in izkušnje bodo predstavila podjetja A1, Epilog, i-Rose in Posita, Smart Com, Telprom, Trinet.

Ob zaključku bo SLZ razglasil in podelil tudi nagrado za logistični projekt leta 2021. Zmagovalni projekt bo avtomatsko kandidiral tudi za nagrado Evropskega logističnega združenja ELA Award - Project of the Year.

Nova znanja, koristne informacije in druženje. Brezplačno. Potrebna je le prijava: slz-keepitsimple.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji