Zbogom, Windows 7?

Objavljeno: 28.1.2020 | Avtor: Dominik Cigala | Kategorija: Nasveti | Revija: Februar 2020 | Teme: Windows 7, microsoft, Windows 10

Operacijski sistem Windows 7 še vedno uporablja slaba tretjina vseh računalnikov s programsko opremo Microsoftovega porekla. Kljub temu so se v Redmondu odločili, da več kot desetletje starega sistema ne bodo več podpirali, kar pomeni, da smo tudi privrženci Sedmice primorani v nadgradnjo operacijskega sistema. Mnogi izmed njih si selitve ne želimo. Kakšne so naše možnosti?

Microsoft je operacijski sistem Windows 7 splavil daljnega leta 2009. Z naprednimi možnostmi, zanesljivostjo in s kakovostjo je takoj osvojil srca uporabnikov, ki so ga množično vzeli za svojega. Več kot deset let star operacijski sistem je tako še danes nameščen na okoli trideset odstotkov računalnikov PC. Priljubljenosti navkljub so v Redmondu pripravljeni na pokop nekdanjega prvaka, zato so 14. januarja letos končali izdajo varnostnih popravkov zanj. Uporabniki operacijskega sistema Windows 7 so se razdelili na dva tabora. V prvem so člani takoj presedlali na novejši sistem, medtem ko v drugem še danes mrzlično iščejo načine, kako ostati zvest dobremu, staremu prijatelju, ne da bi pri tem trpeli njihova učinkovitost in varnost. V članku se bomo posvetili tem.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki