Čas za pokovko

Objavljeno: 26.5.2009 | Avtor: Vladimir Djurdjič | Kategorija: Preizkusi | Revija: Maj 2009 | Teme: preizkus, NMT, extender, popcorn, e-pošta, HDMI

Večpredstavna konvergenca računalnikov in televizorjev dobiva nove razsežnosti s platformo Network Media Tank (NMT). Njen najbolj znani predstavnik je večpredstavni predvajalnik Popcorn Hour, ki daje tej skupini izdelkov povsem nov pomen. Izdelek, ki prinese nasmešek na obraz.

Večpredstavni predvajalniki, ki omogočajo prikaz na domačem računalniku hranjene in internetne večpredstavne vsebine, so vsekakor dobra zamisel, ki pa je imela doslej pogosto številne napake. Recimo pomanjkanje podpore za specifične zapise in kodeke, neroden uporabniški vmesnik, pomanjkljiv nabor priključkov. Potencialni kupci so se lahko upravičeno spraševali, kako bo čez čas s podporo, nadgradnjami teh naprav, saj lahko hitro zastarijo, če izdelovalec ne podpre novih zapisov. Marsikdo se še spomni nekaterih prvih predvajalnikov DVD/DivX, na katerih se zaradi neposodobljenih sistemskih programov danes nabira prah.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki