Objavljeno: 9.11.2021

Zažuraj s POCO M4 Pro 5G, najboljšim pametnim telefonom v svojem razredu

 

Ljubljana, 9. november 2021 ‒ POCO, priljubljena blagovna znamka med mladimi tehnološkimi navdušenci, je danes globalno predstavila POCO M4 Pro 5G, pravo pošast za zabavo srednjega razreda.

POCO je popolna in cenovno ugodna naprava za zabavo, ki nemoteno predvaja vaše najljubše oddaje s pomočjo najnovejšega in zmogljivega 6 nm nabora čipov MediaTek Dimensity 810. Za mlade uporabnike, ki jih privlačijo kulske in trendovske naprave, POCO M4 Pro 5G predstavlja zmogljiv sistem za pretakanje videoposnetkov in igranje iger, ki izboljšuje poglobljeno zabavno izkušnjo s svilnato gladkim zaslonom s hitrostjo osveževanja 90 Hz in nadgrajenim 33 W profesionalnim hitrim polnjenjem.

»Serija M je nedvomno najboljši telefon za mlade uporabnike, ki iščejo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Z najnovejšim POCO M4 Pro 5G smo presegli njihova pričakovanja,« je povedal Kevin Qiu, vodja oddelka POCO Global. »Z naborom novosti v seriji M, ki vključuje večjo zmogljivost in 33 W profesionalno hitro polnjenje, je POCO M4 Pro 5G nedvomno najboljši telefon za zabavo, ki smo ga doslej predstavili.«

 

Izjemna moč z naborom čipov MediaTek Dimensity 810

POCO M4 Pro 5G je vrhunec tehnologije naslednje generacije, razvite za izjemno izkušnjo predvajanja videoposnetkov in igranja iger, hkrati pa ponuja več zabave za svojo ceno. Nabor čipov MediaTek Dimensity 810 je vodilni osemjedrni procesor, ki prinaša velik preskok v zmogljivosti glede na prejšnjo generacijo, hkrati pa zagotavlja izjemno učinkovitost. POCO M4 Pro 5G, razvit na 6 nm procesu, je sam po sebi energetsko učinkovit. Baterija zdrži dlje, tudi če napaja dve jedri Cortex-A76, ki delujeta pri 2,4 GHz, šest učinkovitih jeder ARM Cortex-A55, ki delujejo pri 2,0 GHz, in sodobno grafično kartico ARM Mali-G57 MC2 pri 1068 MHz. Torej, POCO M4 Pro 5G prikazuje vrhunske slike, ki nadgradijo vsako oddajo ali film.

Telefon ima tudi druge karakteristike vodilne naprave, vključno z aktualno povezljivostjo 5G* in podporo za dvojno stanje pripravljenosti 5G ter tehnologijo UFS 2.2 za hitrejše zaporedne hitrosti pisanja in z vrhunsko večopravilnostjo.

 

Izjemna moč s 33 W hitrim polnjenjem in dolgim trajanjem baterije

Videti pomeni verjeti ‒ POCO M4 Pro 5G je prvi telefon serije M z izjemno 33 W Pro tehnologijo hitrega polnjenja. To je hitrost polnjenja, ki je najvišja v svoji kategoriji. Telefon, ki ga napaja 33 W polnilnik, v celoti napolni svojo veliko baterijo 5000 mAh do 100 % v samo 59 minutah** – skoraj v polovici časa v primerjavi s prejšnjo generacijo. Če pogledamo to v drugi perspektivi, bodo uporabniki s samo 10-minutnim polnjenjem lahko do 2 uri*** gledali videoposnetke.

Izjemna moč s pametnim zaslonom FHD+ in tremi nostalgičnimi barvami

POCO M4 Pro 5G je veliko več kot odlična in privlačna naprava za zabavo. Ta telefon odlikuje hitrost vzorčenja na dotik 240 Hz in 90 Hz zaslon DynamicSwitch**** DotDisplay, kar nudi izjemno gladek občutek drsenja po zaslonu. S širokim barvnim razponom, ki podpira DCI-P3, ločljivost FHD+ navduši z zelo podrobnim in s kristalno čistim zaslonom. Ob tem je POCO M4 Pro 5G tudi pameten, saj se njegova dinamična hitrost osveževanja samodejno prilagaja posameznim oblikam zabave, kar podaljša življenjsko dobo baterije. Videoposnetki se predvajajo pri 60 sličicah na sekundo, filmi pri 25 sličicah na sekundo, igre pa lahko delujejo pri 60 sličicah na sekundo ali 90 sličicah na sekundo. Ob zaslonu z dvema zvočnikoma se POCO M4 Pro 5G spremeni v prenosno gledališče, ki se prilega vsakemu žepu. Igralci ne dobijo le tega, ampak še veliko več. POCO-jev linearni X-osni motor omogoča odziv, podoben dotiku, ki vibrira kot odziv na dejanja v igri.

POCO M4 Pro 5G prinaša nostalgično vrnitev POCO-jevega značilnega podpisa – vrhunskega dizajna. Poiščite udobje v lahkem ohišju s 195 g, tankem 8,75 mm okvirju in prenovljenem stranskem tipalu prstnih odtisov. Izbirate pa lahko tudi med tremi elegantnimi barvami, matiranimi POCO Yellow, Power Black ali Cool Blue.

Izjemna moč posnetkov s 50 MP kamero

POCO M4 Pro 5G je prvi telefon serije M z impresivnim tipalom 50 MP in ultra-široko kamero 8 MP. Toda v kombinaciji z vrsto kreativnih funkcij fotoaparata, kot so nočni način, kalejdoskop, počasni posnetek in videoposnetek s časovnim zamikom, je mogoče kateri koli posnetek ali fotografijo nadgraditi z jasnejšo sliko in dih jemajočimi posnetki pokrajine. Celo selfiji postanejo bolj nepozabni s panoramskimi selfiji, posnetimi s sprednjo kamero 16 MP. Če želite posnetku dodati piko na i, to lahko naredite s filtri.

POCO M4 Pro 5G bo na voljo v treh barvah, vključno s POCO Yellow, Power Black in Cool Blue, na voljo pa bo tudi v treh različicah: 4 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB in 8 GB + 128 GB.

 

Fotografije izdelka so na voljo TUKAJ.

Več informacij o izdelku je na voljo TUKAJ.

 * Povezljivost 5G se razlikuje glede na razpoložljivost v regiji in podporo lokalnega operaterja.

** Preizkušeno v notranjih laboratorijih na podlagi zmerne uporabe. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo.

*** Preizkušeno v notranjih laboratorijih na podlagi zmerne uporabe. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo.

**** DynamicSwitch: 50Hz/60Hz/90Hz.

***** Cena in razpoložljivost se razlikujeta med trgi in prodajnimi kanali.

O blagovni znamki POCO

POCO je neodvisna mlada blagovna znamka podjetja Xiaomi. Do tega trenutka je POCO v treh letih vstopil na več kot 35 trgov. Od prvotne izdaje POCO F1 leta 2018 do julija 2021 je bilo prodanih več kot 20 milijonov telefonov POCO po vsem svetu. Samo v letu 2021 je skupna prodaja pametnih telefonov POCO dosegla 13 milijonov enot. Trenutno ima POCO neodvisno ekipo za izdelke, prodajo in trženje ter si deli kapacitete Xiaomija pri proizvodnji in poprodaji. POCO je blagovna znamka, ki temelji na filozofiji »Vse, kar potrebuješ, nič, kar ne potrebuješ« s ključnim poudarkom na zahtevah in povratnih informacijah svojih oboževalcev. Zgrajena je na razvoju tehnologij, ki jih njeni oboževalci resnično potrebujejo, s čimer demokratizirajo odločanje o posodobitvah izdelkov na način, da se sami razvijajo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji