Objavljeno: 10.10.2022

Začela se je fantastična ponudba prednaročil - ob nakupu katerekoli naprave iz serije Xiaomi 12T prejmete

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

 

Včeraj je Xiaomi predstavil svojo najnovejšo vodilno serijo Xiaomi 12T, ki smo jo dolgo čakali. Najbolj pa smo se veselili ponudbe prednaročil, ki bo trajala od 5. do 12. oktobra. Ob nakupu kateregakoli pametnega telefona iz serije Xiaomi 12T (Xiaomi 12T ali Xiaomi 12T Pro) prejmete v dar Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite!

 

Več informacij vas čaka TUKAJ.

Vodilni fotoaparati s fotografijami, polnimi podrobnosti

Oba paradna modela serije Xiaomi 12T imata profesionalne kamere, ki uporabnikom ponujajo izjemno fotografsko izkušnjo s pametnim telefonom. S profesionalnim sistemom kamer z ločljivostjo 200 MP, podprtim z revolucionarno strojno opremo in lastnimi naprednimi algoritmi umetne inteligence Xiaomi, Xiaomi 12T Pro zagotavlja vrhunske fotografije visoke jasnosti, zmogljivo nočno fotografijo in hitro ostrenje. Te funkcije, skupaj s številnimi drugimi optimizacijami, omogočajo zajemanje drobnih podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih ali pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov – brez izgube izostritve.

 200 MP kamera Xiaomi 12T Pro razkriva vse podrobnosti

Kamera prinaša 2-kratno povečavo v senzorju, ki lahko izkoristi zmogljivosti velikega 1/1,22" senzorja za zajemanje idealnih portretov. S funkcijama Xiaomi ProCut in Ultra burst Xiaomi 12T Pro pomaga pri inteligentnem obrezovanju in ustvarjanju profesionalne vsebine. Osvojite kinematografsko ustvarjalnost snemanja, saj Xiaomi 12T Pro podpira video 8K v polni ločljivosti.

 

Hkrati je v Xiaomi 12T implementiran sistem trojnih kamer: 108 MP profesionalna primarna kamera, 8 MP ultra široka kamera in 2 MP makro kamera. Zmogljivosti pri šibki svetlobi zagotavljajo ostre in svetle fotografije tudi v zahtevnih situacijah.

Opcija Pro Night na napravi Xiaomi 12T

 Mega baterija za še daljše najljubše trenutke in osupljiv zaslon

 

Serija Xiaomi 12T ponuja neverjetno dolgo življenjsko dobo baterije, ima pa tudi izjemno hitro polnjenje. Oba modela imata veliko baterijo s kapaciteto 5000 mAh in podpirata 120 W HyperCharge polnjenje. Oba modela se do 100% napolnita v samo 19 minutah in sta pripravljena na do 13,5 ur delovanja z vključenim zaslonom.

Mega izkušnjo gledanja zagotavlja 6,67-palčni zaslon CrystalRes AMOLED serije Xiaomi 12T. Z ločljivostjo 1220p in več kot 68 milijardami barv, sta oba modela odlično zasnovana za ravnovesje jasnosti, barvitih podrobnosti in energijske učinkovitosti. Zaslon je izboljšan tudi s pametnimi funkcijami, med drugim z AdaptiveSync, ki dinamično prilagaja hitrost osveževanja glede na ogledano vsebino – kot nalašč za vse uporabnike, ki veliko časa preživijo s svojimi telefoni.

 S serijo Xiaomi 12T bo vaš najboljši zaveznik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite, strokovnjak za čiščenje tal.

Mi Robot Vacuum-Mop Lite je praktična kombinacija sesalnika in mokre krpe 2 v 1 s štirimi sesalnimi hitrostmi do 2200 Pa1 in tremi načini brisanja. Ta naprava ima vizualno podprt navigacijski sistem ter 450 ml rezervoar za prah in 270 ml rezervoar za vodo, ki sta kompaktno zasnovana v tanki 81 mm napravi. Mi Robot Vacuum-Mop Lite se samodejno polni in nadaljuje s čiščenjem brez pomoči.

Z novo serijo Xiaomi 12T bo vaš zaslon zaščiten s šestmesečno garancijo, ljubitelji YouTube video vsebin pa bodo uživali v trimesečni brezplačni naročnini na YouTube Premium.

 Ujemite fantastično ponudbo, ki traja do 12. oktobra!

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji