Objavljeno: 11.7.2022

Synology Inc. je napovedal virtualni uporabniški dogodek Synology C2, ki bo premierno potekal 14. julija 2022

Ljubljana, 11. 7. 2022 — Prvi letni uporabniški dogodek v oblaku Synology C2 »Synology Cloud Engage 2022« bo predstavil ključne funkcije in rešitve Synology C2, ki zajemajo zaščito osebnih podatkov, zaščito priključenih naprav in storitev ter infrastrukturo podatkov.

Varovanje osebnih podatkov

Vse večja medsebojna povezanost nakazuje, da bo v vsakem gospodinjstvu vedno več naprav in priključkov. Posledično bomo ustvarili več podatkov in dostopali do vse več spletnih mest in aplikacij ter ščitili svoje številne naprave in vozlišča. Tako bi moralo vsako gospodinjstvo varstvo osebnih podatkov predvideti z upravitelji gesel in rešitvami za osebno varnostno kopiranje.

Na dogodku se bodo posamezniki naučili, kako uporabiti geslo C2 za zaščito svojih podatkov za prijavo in drugih občutljivih podatkov, kako vzpostaviti močno prakso upravljanja poverilnic in uživati v brezhibni spletni izkušnji. Po drugi strani pa bo občinstvo spoznalo tudi bistvo varnostnega kopiranja C2 za posameznike, ki jih uči, kako narediti varnostno kopijo svojih naprav in storitev v oblaku ter izvesti obnovitev celotne naprave ali posamezne datoteke prek intuitivnega portala varnostnega kopiranja C2. 

Zaščita naprav in storitev

Sodobno delovno okolje ima pogosto težave z upravljanjem poverilnic za zaposlene zaradi pomanjkanja podpore za več vrst naprav in različne storitve v oblaku iz podedovanih imeniških storitev. C2 Identity zagotavlja, da je mogoče uporabnike naprav Windows ali Mac ter enotno prijavo (SSO) Microsoft 365, Google Workspace in drugih aplikacij SaaS centralno upravljati v celotni organizaciji.

Razen upravljanja poverilnic se izguba podatkov v organizacijah pogosto pripisuje človeški napaki, okvari strojne opreme ali zlonamernemu napadu. Prav zato lahko C2 Backup for Business pomaga organizacijam pri centralnem varnostnem kopiranju osebnih računalnikov in strežnikov Windows, naprav Mac ter pošte Microsoft 365 Exchange in OneDrive, medtem ko izvaja obnovitev celotnega sistema (bare-metal) ali na ravni datoteke.

Poleg tega C2 Transfer kodiranje podatkov od vira do končne destinacije in preverjanje pristnosti uporabnika omogoča varnejši prenos datotek in dokumentov navzven. Funkcije za zaščito vsebine C2 Transfer organizaciji omogočajo zaščito naložene vsebine s povezavami, ki imajo časovni rok trajanja, omejitve prenosov in vodnie žige.

Infrastruktura za hrambo

Medtem ko poslovni podatki še naprej eksponentno rastejo, lahko C2 Storage Hybrid Share in C2 Object Storage pomagata podjetjem izboljšati svojo IT infrastrukturo za shranjevanje poslovnih podatkov.

V podjetjih, kjer uporabljajo Synology NAS v več podružnicah za sinhronizacijo datotek med pisarnami, rešitev Hybrid Share povezuje oblak Synology C2 z lokalnim strežnikom NAS in tako zagotavlja hibridno poslovno infrastrukture za sinhronizacijo in skupno rabo datotek, ki je za skrbnike IT učinkovita in enostavna za upravljanje.

Nasprotno pa organizacijam, ki imajo vire IT za razvoj arhivskih, varnostnih ali storitvenih rešitev ali želijo v ozadju vzpostaviti sistem shranjevanja za zunanje ustvarjene podatke iz proizvodnje, IoT naprav ali aplikacij, C2 Object Storage ponuja preprosto in razširljivo rešitev, ki je združljiva z Amazon S3 API in stane bistveno manj od podobnih alternativ na trgu.

Oblak in varnost

Kodiranje na strani strežnika in odjemalca Synology C2 prek uporabniško ustvarjenih zasebnih ključev zagotavlja, da bodo podatki uporabnikov zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Synology prav tako sledi postopkom vodilnih v industriji za oblikovanje pričakovanih "enajst devetic" (99,999999999 %) obstojnosti podatkov, ki bi uporabnikom pomagali preprečiti izgubo in nepredvidene poškodbe podatkov. Poleg tega lahko s podatkovnimi centri, ustanovljenimi v ZDA, Nemčiji in na Tajvanu, uporabniki shranjujejo svoje podatke izključno v želenem podatkovnem centru, da izpolnijo zahteve glede skladnosti z varnostnimi standardi v regiji.

Kako sodelovati?

Dogodek Synology Cloud Engage 2022, bo premierno potekal 14. julija. Ponuja več seminarjev v različnih jezikih, ki so namenjeni občinstvu po vsem svetu, v katerih se bodo podrobneje posvetili funkcijam in storitvam platforme. Preverite več podrobnosti o različnih seminarjih in se registrirajte na https://sy.to/jpqqb.

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji