Objavljeno: 15.4.2022

Podjetje IDC je Lexmark razglasilo za vodilnega ponudnika na področju tiskanja pri delu na daljavo

 

Lexmark ponuja ustrezna orodja za varno tiskanje in upravljanje dokumentov iz oddaljenih in hibridnih delovnih okolij.

Lexington, 14. april 2022 – Lexmark, vodilno globalno podjetje na področju rešitev za upodabljanje, je sporočil, da ga je podjetje IDC, ki izvaja globalne raziskave na področju tiskanja, imenovalo za vodilnega ponudnika na področju tiskanja pri delu na daljavo.

Poročilo IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment (dokument US48596221) ocenjuje strategije in zmogljivosti glavnih ponudnikov rešitev in storitev tiskanja v poslovnih okoljih na področju podpore porazdeljeni globalni delovni sili. Analitiki ugotavljajo, da medtem ko tiskanje v poslovnih okoljih, v podjetjih in domačih pisarnah, še naprej dozoreva, ostaja ena kritičnih funkcij poslovanja. Glede na poročilo morajo sedaj proizvajalci tiskalnikov še izdatneje podpreti uvajanje, uporabo in upravljanje funkcij tiskanja in dokumentov na daljavo, saj vedno večji delež zaposlenih dela od doma.

"Z oddaljenimi in hibridnimi delovnimi mesti, ki se vse bolj prijemljejo v poslovnih okoljih, imajo rešitve tiskanja, ki temeljijo na oblaku in internetu stvari, še večjo vlogo pri tem, da podjetjem omogočajo normalno poslovanje pa tudi pri zagotavljanju odpornosti poslovanja v prihodnje. Priznanje IDC MarketScape odraža vrednost, ki jo naše rešitve prinašajo strankam," je povedal Brock Saladin, podpredsednik in direktor prodaje v Lexmarku.

V poročilu IDC MarketScape so analitiki izpostavili naslednje Lexmarkove adute:

  • Podpira za prilagodljivo delovno okolje: V skladu s poročilom Lexmark tiskalniške naprave podpirajo bolj prilagodljiva delovna okolja. Podjetje se osredotoča na naprave, povezane v oblake, z majhnim odtisom. Druge majhne, ​​a pomembne funkcije podpirajo prilagodljivost delovne sile – vdelana programska oprema Cloud Fleet Management (CFM) omogoča upravljanje tiskalniškega okolja podjetja iz oblaka. Takšno oddaljeno upravljanje podpira zagotavljanje varnosti, nadzora in stalen vpogled v tiskalniško okolje. Rešitev Print Release, omogočena na vseh napravah Lexmark, pa uporabnikom omogoča varno in priročno tiskanje, kadarkoli ga potrebujejo.
  • Rešitve v oblaku in internet stvari: Glede na poročilo Lexmark stavi na rešitve v oblaku in internet stvari (IoT) za »dostavo« tiskanja svojim strankam. Strategija podjetja dokazuje močno zanašanje na podatke, s čimer je podjetje pridobilo edinstven vpogled v potrebe strank in ustrezno oblikovalo tiskalnike za domača okolja in pisarne. Dobrodošla je tudi funkcija Smart Refresh, ki spremlja rabo in obremenitve tiskalnika za določitev konca življenjske dobe strojne opreme. V primerjavi s časovno odvisnimi pogodbenimi pogoji je bistveno bolj učinkovita, saj običajne prakse kažejo, da podjetja pogosto zamenjajo tiskalniško opremo ali prezgodaj ali pa prepozno.
  • Vertikalno specifično strokovno znanje: Kot je navedeno v poročilu, ima Lexmark močan portfelj vertikalnih rešitev in poglobljeno skupino strokovnjakov, ki organizacijam pomagajo pri načrtovanju in izvajanju programov za doseganje zelo specifičnih ciljev na področjih optimizacije tiskanja, avtomatizacije delovnih tokov in digitalne preobrazbe ter porazdeljene delovne sile. Strategija, osredotočena na oblak za obravnavo potreb zaposlenih, ki delajo na daljavo, podjetjem omogoča, da glede tiskalniškega okolja sprejemajo pravilne in učinkovite odločitve.

Ocena IDC MarketScape vključuje tudi povratne informacije prodajalcev tiskalnikov in strank. Podjetje Lexmark je posebej veliko pohval s strani strank prejelo na področju upravljanja tiskanja iz oblaka in za reševanje izzivov tiskanja pri delu na daljavo. Podjetja cenijo tudi Lexmarkovo sposobnost, da organizacije lahko podpira globalno in jim prilagodi delovanje tiskalniškega okolja, obenem pa številne svoje storitve IT preusmeri na platformo v oblaku.

 

www.lexmark.si

 O podjetju Lexmark

Lexmark ustvarja inovativne rešitve in tehnologije za upodabljanje, ki strankam po svetu pomagajo tiskati, varovati in upravljati informacije z lahkoto, učinkovitostjo in neprekosljivo vrednostjo. Z zmagovito kombinacijo preizkušenih tehnologij in globokega strokovnega znanja Lexmark pospešuje poslovno preobrazbo podjetij, spreminja informacije v vpoglede, podatke v odločitve in analitiko v dejanja.

O poročilu IDC MarketScape

IDC MarketScape uporablja model ocenjevanja ponudnikov, ki je zasnovan tako, da zagotovi pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na določenem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico jasno grafično ponazoritev položaja vsakega prodajalca na določenem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem je mogoče smiselno primerjati ponudbo izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje dejavnike tržnega uspeha ponudnikov IT in telekomunikacijskih storitev ter rešitev. To ogrodje kupcem tehnologije omogoča tudi 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti ponudnikov.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji