Objavljeno: 16.8.2022

POCO M4 5G nudi tehnološkim navdušencem neizčrpen vir zabave

Najnovejši pametni telefon POCO je središče zabave 5G z neprekosljivo vrednostjo in slogom

 

Peking, 15. avgust 2022– POCO, priljubljena tehnološka blagovna znamka med mladimi tehnološkimi navdušenci, je predstavil POCO M4 5G. Gre za visokozmogljivo napravo za zabavo 5G, ki jo bodo cenili tehnično podkovani in ozaveščeni mladi po vsem svetu.

Novost v liniji POCO uporabnikom omogoča najboljši in najbolj eleganten način igranja iger, gledanja videoposnetkov, povezovanja s prijatelji na družbenih omrežjih in veliko več. POCO M4 5G, zasnovan za mladostne narekovalce trendov, ki sta jim pomembni tako zmogljivosti kot vrednost, je zvezda zabave 5G s procesorsko močjo in funkcijo dinamičnega zaslona, ki ustreza hiperpovezanemu življenjskemu slogu na poti.

»POCO je vedno poslušal sodobne mlade tehnološke navdušence in jim ponudil pametne telefone, zaradi katerih so njihova življenja bolj povezana in zabavna. POCO M4 5G tako nudi najboljše možno ravnotežje med zmogljivostjo in ceno, kar omogoča 5G življenjski slog zabave in stila novi generaciji po vsem svetu,« je povedal Angus Ng, vodja trženja izdelkov pri POCO Global.

 POCO M4 5G: brezmejna zabava

Za boljšo izkušnjo pri mobilnem igranju iger ali pretakanju v živo POCO M4 5G prinaša izjemno hiter 5G uporabnikom, ki se zavedajo vrednosti, zahvaljujoč naprednemu procesorju MediaTek Dimensity 700 [1]. Z integriranim 5G-modemom in neverjetno energijsko učinkovitostjo zagotavlja hitrejše in zanesljivejše povezave tako na režah 5G SIM kot tudi bolj gladko obdelavo, ves dan in noč. Hitro shranjevanje in pomnilnik dodatno opolnomočita uporabnike s krajšim časom namestitve aplikacije, hitrejšim prenosom velikih datotek in bolj tekočo vsakodnevno uporabo.

POCO M4 5G ima značilen zaslon DynamicSwitch za inteligentni preklop frekvence osveževanja zaslona od 30 Hz do 90 Hz, odvisno od tega, kaj uporabnik dela. To zagotavlja pretočnost in optimalno uživanje med različnimi dejavnostmi, kot so igranje iger, gledanje športa, pošiljanje sporočil in snemanje videoposnetkov, hkrati pa varčuje z energijo in podaljšuje življenjsko dobo baterije. Novi pametni telefon POCO je opremljen z zelo zmogljivo baterijo 5000 mAh in 18 W hitrim polnjenjem [2]. Od dolgega telefonskega klica do odpiranja aplikacije za določanje lokacije GPS, ki porabi veliko energije… nikoli ne bo strahu zaradi prazne baterije. Velik, 6,58-palčni zaslon novega pametnega telefona je izdelan iz neverjetno trdnega stekla Corning Gorilla Glass.

POCO M4 5G izžareva mlado in živahno estetiko. Izstopa po svojem elegantnem dizajnu in čudovito teksturiranem matiranem premazu, ki zagotavlja dober oprijem in je odporen na madeže, prstne odtise in praske. POCO M4 5G je kot nalašč za pogosto fotografiranje in je opremljen z dvojno zadnjo kamero, ki vključuje glavno kamero s 13 MP in tipalo globine z 2 MP za zaznavanje globine v realnem času. Telefon ima tudi široko paleto inovativnih fotografskih in videografskih funkcij ter načinov, ki

podpirajo AI, da uporabnikom pomagajo ujeti vsak trenutek in deliti svoj svet. Novi POCO ima sprednjo kamero s 5 milijoni slikovnih pik, popolno za selfije in video klice.

 Dostopnost 

POCO M4 5G je na voljo v treh barvah: črni Power Black, modri Cool Blue in rumeni POCO Yellow. Prihaja v naslednjih različicah: 4 GB + 64 GB in 6 GB + 128 GB.

Za ceno in razpoložljivost preverite informacije na lokalnem trgu.

 Opomba

[1] Povezljivost 5G je odvisna od razpoložljivosti v regiji in operaterja.

[2] 5000 mAh je tipična vrednost.

 POCO je neodvisna mlada blagovna znamka družbe Xiaomi. Do tega trenutka je POCO vstopil na več kot 85 trgov. Samo v letu 2021 je skupna prodaja pametnih telefonov POCO dosegla 23 milijonov enot. Trenutno ima POCO neodvisno ekipo za izdelke, prodajo in trženje ter si deli Xiaomijeve kapacitete pri proizvodnji in poprodaji. POCO je blagovna znamka, ki temelji na filozofiji »Vse, kar potrebuješ, nič, kar ne potrebuješ« s ključnim poudarkom na zahtevah in povratnih informacijah svojih privržencev. Zgrajena je na razvoju tehnologij, ki jih njeni uporabniki resnično potrebujejo, s čimer demokratizirajo odločanje o posodobitvah izdelkov na način, da se sami razvijajo.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji