Objavljeno: 5.4.2022

Partnerski program Lexmark Connect z nagrado CRN Honors

 Lexmark Connect Partner Program je s strani organizacije CRN že peto leto zapored prejel najvišjo oceno 5 zvezdic.

Lexington, 5. april 2022 – Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je s strani organizacije CRN za svoj partnerski program prejel oceno 5 zvezdic. V raziskavi 2022 Partner Program Guide, ki je preverila skrb podjetij za partnerje, je Lexmark prejel oceno 5 zvezdic. Najvišjo oceno prejme le ekskluzivna skupina podjetij, ki v svojih partnerskih programih ponudnikom rešitev ponujajo le najboljše med najboljšimi in presegajo pričakovanja skupnosti partnerjev.

Glede na pomembnost prodajnih partnerjev organizacija CRN – ta je del The Channel Company – vsako leto pripravi vodnik po partnerskih programih, kjer podrobno pregleda partnerske programe, ki jih ponujajo proizvajalci IT-rešitev, razvijalci programske opreme, storitvena podjetja in distributerji. Ponudniki so ocenjeni na podlagi naložb v programe, dobičkonosnost partnerjev, storitve izobraževanja in podpore partnerjev, tržne programe in vire, prodajne podpore in komunikacijo.

"Lexmark je počaščen, da je že peto leto zapored prejel oceno 5 zvezdic v CRN-jevem vodniku po partnerskih programih," je dejal Brock Saladin, Lexmarkov podpredsednik in direktor prodaje, ter dodal: "To priznanje potrjuje našo stalno zavezanost svojim partnerjem in potrjuje rast in uspeh, ki ju je Lexmark dosegel v teh težkih časih. Lexmark Connect omogoča partnerjem dostop do vsega, kar potrebujejo, da izstopajo iz konkurence za dosego svojih poslovnih ciljev. 5 zvezdic potrjuje, da ta program prinaša resnično vrednost vsem Lexmarkovim partnerjem."

Nagrajeni partnerski program Lexmark Connect vključuje različne ponudbe, prilagojene specifičnemu poslovnemu modelu partnerja in bazi strank z geografsko specifičnimi zahtevami. Vsebuje prilagojene ponudbe in storitve, ki upoštevajo edinstvene izzive partnerja. Vpeljana struktura nagrad partnerjem še olajša rast prihodkov in donosnosti.

"CRN-jev vodnik po partnerskih programih se poglobi v prednosti partnerskega programa vsake organizacije, da prepozna tiste, ki dosledno podpirajo in spodbujajo dobre spremembe v IT-kanalu," je povedal Blaine Raddon, izvršni direktor The Channel Company, in dodal: "Inovacije spodbujajo hitrost poslovanja, podjetja pa se soočajo z vse večjo kompleksnostjo sodobne tehnologije, zato si želijo partnerje, ki bodo lahko sledili njihovemu rastočemu poslovanju in jim ga pomagali razvijati."

Vodič po partnerskih programih za leto 2022 je objavljen v izdaji CRN april 2022 in na spletnem naslovu www.CRN.com/PPG.

www.lexmark.si

 O podjetju Lexmark

Lexmark ustvarja inovativne rešitve in tehnologije za upodabljanje, ki strankam po svetu pomagajo tiskati, varovati in upravljati informacije z lahkoto, učinkovitostjo in neprekosljivo vrednostjo. Z zmagovito kombinacijo preizkušenih tehnologij in globokega strokovnega znanja Lexmark pospešuje poslovno preobrazbo podjetij, spreminja informacije v vpoglede, podatke v odločitve in analitiko v dejanja.

 O podjetju The Channel Company

Podjetje The Channel Company s svojimi prevladujočimi mediji, privlačnimi dogodki, strokovnim svetovanjem in izobraževanjem ter inovativnimi trženjskimi storitvami in platformami omogoča preboj na področju IT. Deluje kot pospeševalnik, saj povezuje in opolnomoči dobavitelje tehnologije, ponudnike rešitev in končne uporabnike. Skoraj 40 let izkušenj s partnerskimi kanali prinaša obilo znanja, s katerim ustvarja inovativne nove rešitve za nenehno razvijajoče se izzive na tehnološkem trgu. Več informacij na www.thechannelcompany.com.

 

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji