Objavljeno: 5.1.2023

Nikon z novo serijo Youtube videov Nikon Sessions

Ljubljana, 5. januar 2023 - Nikon Europe napoveduje začetek nove serije videov na svojem YouTube kanalu z naslovom Nikon Sessions. Vodil ga bo Nikonov specialist za treninge in usposabljanje fotografov Ricci Chera, vsebine epizod nove serije pa bodo zajemale celoten proces fotografskega ustvarjanja. Gre za nov Nikonov format izmenjave znanja s fotografsko skupnostjo, kjer bo več fotografskih mojstrov iz različnih žanrov na istem mestu razpravljalo o svoji strasti do fotografije.

 

Prva sezona bo sestavljena iz šestih epizod, v katerih bo na voljo vrsta gostov, vključno z nekaterimi najboljšimi Nikonovimi fotografi, inštruktorji in ambasadorji, ki bodo spodbujali ustvarjalno fotografsko razmišljanje in poskrbeli za zanimive in zabavne razprave. V epizodah bodo obravnavane tematike od glasbe, urbane in ulične fotografije do novic, portretov in praktične umetnosti postprodukcije in montaže. Ne le, da bodo gledalci prejeli številne praktične napotke in nasvete, gostje oddaj bodo razpravljali tudi o opremi in postavitvi ter rokovanju z njo. Seveda bo prišel do izraza prav osebni stil vsakega ustvarjalca, ki bo prek epizod delil svoje znanje in izkušnje.

 

Epizode z novo vsebino bodo na voljo vsakih štirinajst dni, vsebine prvih šestih epizod »Nikon Sessions« pa so že znane:

• Epizoda 1: Glasbena fotografija s Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conorjem McDonnellom in Pepom Bonetom.

• Epizoda 2: Urbana in ulična fotografija z Leonom Nealom, Benom Moorom in Perryjem Gibsonom.

• Epizoda 3: Lindbergh s Taro Florence in Harryjem Skeggsom.

• Epizoda 4: Montaža s Carolyn Mendelsohn, Harryjem Skeggsom in Pepom Bonetom.

• Epizoda 5: Novice z Leonom Nealom in Lucy Young.

• Epizoda 6: Portreti s Carolyn Mendelssohn in Taro Florence.

Ustvarjalci Nikon Sessions verjamejo, da bodo z vsebinami fotografe navdušili, da bolj pogosto vzamejo v roke fotoaparat in začnejo fotografirati ter snemati z novimi znanji, ki jih bodo prejeli ob ogledu epizod Nikon Sessions.

Generalni direktor marketinga Nikon Europe Stefan Maier je ob lansiranju nove serije Nikon Session povedal: "Pri Nikonu vedno iščemo nove načine, s katerimi lahko navdihnemo in navdušimo fotografe. Ne glede na to, ali so pravkar začeli snemati, ali so profesionalci, je lahko priložnost, da se učijo od vodilnih imen v industriji, neprecenljiva. Te epizode bodo fotografom ponudile tudi vpogled v zvrsti fotografije, o katerih morda nikoli niso razmišljali, razširile njihovo fotografsko znanje in pomagale izboljšati njihove obstoječe veščine.”

Epizode bodo redno objavljene na kanalu Nikon Europe YouTube - https://www.youtube.com/c/NikonEurope

Nikon Sessions (Trailer) https://www.youtube.com/watch?v=MZ9DfAE8XeQ 

nikon.si

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji