Objavljeno: 2.6.2023

Monitor Nitro VG280Kbmiipx: Popolna izkušnja za igranje na širokem zaslonu

Igralci po vsem svetu vedo, da je kakovosten zaslon ključnega pomena za vrhunsko igralno izkušnjo. Zdaj pa se je pojavil izdelek, ki obljublja resnično izjemno doživetje ob igranju na širokem zaslonu. Predstavljamo vam monitor Nitro VG280Kbmiipx.

 

Ta vrhunski LCD monitor ne ponuja samo osupljive grafike, temveč tudi napredne funkcionalnosti, ki vam omogočajo, da se potopite v svet svoje najljubše igre. V nadaljevanju bomo raziskali, zakaj je monitor Acer Nitro VG280Kbmiipx prava izbira za vse strastne igralce.

O zasnovi in vizualnih zmogljivostih:

Monitor Nitro VG280Kbmiipx je zasnovan tako, da se popolnoma prilagaja potrebam igralcev. Zaslon je velikosti 28 palcev in ima širokozaslonski format, kar omogoča širok pogled na igralno polje. Ločljivost 3840 x 2160 slikovnih pik zagotavlja izjemno oster prikaz slik, pri čemer se barve in kontrasti odlikujejo z izjemno natančnostjo. Tehnologija IPS (In-Plane Switching) poskrbi za širok vidni kot in izjemno kakovost slike ne glede na to, pod kakšnim kotom gledate zaslon. Poleg tega ima monitor Nitro VG280Kbmiipx impresivno hitrost osveževanja 144 Hz, kar zagotavlja gladko prikazovanje gibanj in preprečuje zamegljenost slike.

Igralne funkcije:

Monitor Nitro VG280Kbmiipx je opremljen z naprednimi igralnimi funkcijami, ki vam omogočajo, da izpopolnite svoje igralne spretnosti. Adaptive-Sync tehnologija zagotavlja usklajeno delovanje med grafično kartico in monitorjem, kar odpravlja trganje in zatikanje slike ter zagotavlja gladko igranje. Poleg tega ima monitor tudi funkcijo Low Input Lag, ki zmanjšuje zakasnitve med vašimi ukazi in prikazom na zaslonu, kar je še posebej pomembno pri hitrih in odzivnih igrah.

Ergonomske prednosti:

Poleg izjemnih slikovnih zmogljivosti ima monitor Nitro VG280Kbmiipx tudi številne ergonomske prednosti. Nastavljivost po višini, nagibu in zasuku vam omogoča, da monitor popolnoma prilagodite svojim potrebam in dosežete optimalno udobje med igro. Prav tako je opremljen z vgrajenimi zvočniki, kar vam omogoča, da uživate v bogatem zvočnem doživetju, ne da bi potrebovali dodatne zvočnike.

Monitor Nitro VG280Kbmiipx je resnično inovativen izdelek, ki zagotavlja vrhunsko igralno izkušnjo na širokem zaslonu. S svojo impresivno slikovno kakovostjo, naprednimi igralnimi funkcijami in ergonomskimi prednostmi postavlja nove standarde v igričarskem svetu. Če iščete monitor, ki bo izpopolnil vašo igralno izkušnjo, je Nitro VG280Kbmiipx zagotovo vreden vaše pozornosti. Ne zamudite priložnosti, da stopite v svet vrhunskih iger na širokem zaslonu s tem izjemnim monitorjem!

Čeprav je Acer predvideval maloprodajno ceno 399 EUR je zaradi velike konkurence nastavil nove akcijske cene, ki so sedaj pristale pri 289 EUR z DDV in tako je postal omenjen gamerski monitor verjetno en od boljših nakupov ta čas! Na voljo pri spletnem trgovcu www.NOTESNIKI.si , ki ima svoje poslovne prostore v Mariboru na Titovi cesti 49. Pohitite! Zaloge so omejene!

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji