Objavljeno: 16.2.2022

HONOR Magic4 prvič v Barceloni

 HONOR bo na letošnjem sejmu MWC na svetovni premieri predstavil vrhunski pametni telefon serije HONOR Magic4

  Pred sejmom mobilne telefonije MWC 2022 v Barceloni vam z veseljem sporočamo novico, da bo družba HONOR na omenjenem dogodku uradno predstavila vrhunski pametni telefon serije

HONOR Magic4. Svečana predstavitev bo 28. marca ob 13. uri, ki jo boste lahko spremljali tudi preko spletne povezave v živo.

 Leto 2021 je bilo za družbo HONOR nadvse uspešno, saj so z lansiranjem pametnega telefona HONOR 50 na več kot 40 tržišč po vsem svetu odprli novo poglavje na samostojni poti. Tudi v letu 2022 je vse pripravljeno za odličen začetek. Tega so pri podjetju HONOR začeli s predstavitvijo svojega prvega mobilnika s pregibnim zaslonom HONOR Magic V na Kitajskem, s prav posebnim dizajnom in drznimi inovacijami, in tako postavili novo merilo med pregibnimi mobilniki. Po zadnjih podatkih analitskega podjetja Counterpoint Research je HONOR to leto začel z veliko rastjo, hkrati pa so poudarili, da je imel HONOR na Kitajskem osupljive rezultate tudi v zadnjem četrtletju leta 2021. Celotno poročilo si lahko preberete TU.

 Pri družbi HONOR upajo, da vas bodo s predstavitvijo pametnega telefona HONOR Magic4, ki je najnovejši član med njihovimi 'čarobnimi' vrhunskimi napravami, prijetno presenetili. Več podrobnih informacij o prihajajoči napravi HONOR Magic4 vam bomo sporočili v kratkem.

 O HONORju

HONOR, ustanovjen leta 2013, je vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav. Njihova zaveza je, da s svojimi storitvami in inovativnimi izdelki postanejo navdihujoča globalna tehnološka blagovna znamka. S primarnim poudarkom na raziskavah, razvoju in podpori kupcem se HONOR zavzema za razvoj tehnologije in ustvarjanje novega, inteligentnega sveta za vse, skupaj s svojimi inovativnimi napravami.

 Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na  www.hihonor.com

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji