Objavljeno: 29.9.2022

DIGITALIZACIJA DANES NI VEČ OPCIJA, AMPAK NUJA

Digitalna transformacija je veliko več kot to, da podjetja svoje poslovne procese zgolj prestaviijo v digitalno tehnologijo.

Gre za celovito spremembo v načinu, kako podjetje posluje, kakšne procese ima vzpostavljene, kako meri in vrednoti produktivnost ter kako komunicira s strankami, zaposlenimi in partnerji.

Digitalizacija je živa stvar in proces, ki se nenehno spreminja in nadgrajuje, zato je potrebno biti pripravljen na spremembe in na tekočem z novostmi.  Za oboje bo poskrbljeno na konferenci BS talks, ki se bo zgodila v četrtek, 20. oktobra 2022 na Ljubljanskem gradu pod okriljem tehnološkega podjetja Business Solutions.

 

  • Na dogodku se bodo priznani slovenski in mednarodni strokovnjaki teme digitalizacije lotili konkretno.  

 

  • Predstavili bodo konkretne rešitve za največje izzive, s katerimi se podjetja srečujejo na svoji poti digitalizacije in ponudili jasne odgovore na najbolj pereča vprašanja 

 

  • Kot govorniki bodo nastopili mednarodni strokovnjak za digitalno transformacijo Guus Krabbenborg,  generalna direktorica Microsoft Slovenija Barbara Domicelj in  strokovnjak za voditeljstvo in uvajanje sprememb v podjetju Dr. Peter Baloh.

  

  • Direktorica DIH Slovenije Katja Mohar Bastar bo predstavila aktualne slovenske in tuje razpise za spodbujanje digitalizacije poslovanja v letu 2023.

 

Dogodek bo zelo razgiban - prvi del bo potekal v obliki klasične konference, v drugem delu pa boste lahko obiskali pulte, kjer bodo potekale predstavitve rešitev podjetja Business Solutions in rešitve njihovih partnerjev. 

Udeležba je brezplačna, na voljo pa je zgolj še nekaj prostih mest, zato bodo imeli prednost tisti, ki se bodo prijavili prvi. Udeležba je omejena na največ dve osebi iz istega podjetja.  

 Več informacij najdete na spletni strani www.bstalks.eu  

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji