Objavljeno: 4.11.2022

Daktela slovenskim podjetjem ponudila izboljšave pri skrbi za stranke

Eden vodilnih evropskih ponudnikov informacijskih rešitev za kontaktne centre in podporo strankam, češka Daktela, je svoje inovativne storitve Daktela 6.0 v oblaku ponudila tudi slovenskim podjetjem in javnim ustanovam.

  • Uporaba vseh uveljavljenih komunikacijskih kanalov: telefonija in govorno sporočanje, SMS in takojšnje sporočanje, e-pošta, družbena omrežja, spletne platforme za komunikacijo in sodelovanje. 
  • Vodenje usklajene večkanalne komunikacije za povečanje učinkovitosti skrbi za stranke in krepitev ugleda trženjskih znamk.
  • Digitalizacija celotne izkušnje stranke preko povezovanja s sistemi za spletno nakupovanje in naročanje storitev, s sistemi za upravljanje odnosov s strankami in s poslovnimi informacijskimi sistemi.
  • Povečanje operativne učinkovitosti kontaktnega centra s pogovornimi in klicnimi roboti.
  • Naročniški model s plačevanjem po mesečni uporabi.

LJUBLJANA, 19. oktober 2022 – Zadovoljstvo in zvestoba strank sta vitalnega pomena za uspešnost organizacij v vseh dejavnostih. Slovenskim podjetjem in javnim ustanovam je pri izboljšanju skrbi za stranke na voljo ena vodilnih evropskih programskih storitev v oblaku za obvladovanje večkanalne komunikacije v kontaktih centrih in službah za podporo strankam. Na slovenski trg je namreč vstopilo češko podjetje Daktela, ki na sončno stran Alp prenaša najsodobnejše digitalne tehnologije in poslovne prakse za vodenje in izvajanje komunikacijskih dejavnosti za podporo strankam pri nudenju storitev ter trženju, prodaji in poprodajnih aktivnostih. Dakteline storitve za večkanalno komunikacijo in vodenje kontaktnih centrov uporablja več kot tisoč podjetij po vsej Evropi, med njimi pa so tudi slovenskim kupcem bolj znani ponudniki spletnega nakupovanja, kot so Muziker, Notino, Eyerim, Heureka in Mall Group.        

»Nenehno izboljševanje izkušnje strank je vse bolj v ospredju razvoja slovenskih organizacij, tako podjetij kot javnih ustanov. Zavedajo se, da delujejo v spletu globalne ponudbe in digitalizacije, ki odpravljata meje in razdalje pri ponujanju, nakupovanju in uporabi izdelkov in storitev,« je povedal Domen Copič, vodja Dakteline pisarne v Ljubljani.

Ustvarjanje zadovoljstva in zvestobe temelji na kakovostni in učinkoviti skrbi za stranke, kjer so v ospredju kontaktni centri in podpora strankam. Slovenska podjetja imajo pri tem še ogromno potenciala za napredek, predvsem v smislu vzpostavitve večkanalne komunikacije ter izboljšanja upravljanja komunikacije s strankami v kontaktnih centrih.

»Daktela stremi k zagotavljanju najboljše možne oblačne storitve za večkanalno komunikacijo s strankami in kontaktne centre za podjetja vseh velikosti v Evropi. Naša glavna konkurenčna prednost je v tem, da uporabnikom zagotavljamo kakovostno oskrbo strank prek vseh razpoložljivih komunikacijskih kanalov, ne glede na to, ali gre za govorno komunikacijo, e-pošto, sporočila SMS, spletni klepet, družbena omrežja ter digitalne storitve za spletno in mobilno komunikacijo,« je razložil Copič.

Daktela razvija in upravlja eno največjih evropskih infrastruktur za govorno komunikacijo prek medmrežja. Podjetje, ki je svojo pot začelo leta 2005 z razvojem internetnih telefonskih central, danes v oblaku ponuja inovativno programsko storitev za večkanalno komunikacijo v kontaktnih centrih in v oddelkih za podporo strankam. Daktela 6.0 poleg podpore sodobnim in razširjenim digitalnim kanalom za komunikacijo in sodelovanje vključuje programske module, ki dodatno izboljšujejo kakovost in učinkovitost kontaktnega centra, od prepoznavanja govora in avtomatizacije procesov s pogovornimi in klicnimi roboti do sistemov za pomoč uporabnikom in raziskave zadovoljstva strank. Vključuje tudi posebno integracijsko platformo, ki omogoča enostavno povezavo s sistemi za upravljanje odnosov s strankami in poslovnimi informacijskimi sistemi, s spletnimi trgovinami ter s storitvami za overjanje uporabnikov.

»V Dakteli veliko pozornosti posvečamo vodenju, organizaciji in izvajanju večkanalne komunikacije, predvsem v smislu ustvarjanja čim boljše izkušnje za stranke naših uporabnikov. Naše rešitve so primerne za organizacije vseh dejavnost, recimo za spletne trgovine, izvajalce zunanjih storitev klicnih centrov, za zdravstvene in finančne ustanove, storitvena in proizvodna podjetja, potovalne agencije ter za javne ustanove in upravo,« je izpostavil Copič.

Podjetjem in ustanovam, ki želijo dodatno izboljšati kakovost komunikacije in podpore strankam, nudijo spremljanje, analiziranje in poročanje o delovanju ekipe kontaktnega centra preko vseh uporabljenih komunikacijskih kanalov na enem mestu. Z optimizacijo in preglednostjo delovnih procesov v kontaktnem centru organizacije lažje dosegajo zadovoljstvo strank in ohranjajo ugled na trgu, saj lahko z enako veliko ekipo odgovarjajo na povečevanje obsega komunikacije in razvijejo dodatne komunikacijske kanale, se pravočasno okrepijo z dodatnimi človeškimi viri in kompetencami ter uvedejo sodobne avtomatizirane podporne storitve.

Več informacij: https://www.daktela.com/sl/

O podjetju Daktela

Podjetje Daktela združuje izkušeno ekipa strokovnjakov za telekomunikacije, ki se že več kot 15 let ukvarja z navideznimi telefonskimi omrežji PBX in z informacijskimi rešitvami za kontaktne centre. Podjetje Daktela s svojo strategijo »ena platforma – neskončne možnosti« ponuja komunikacijske rešitve v oblaku, s katerimi uporabniki svojim strankam zagotavljajo prilagojene storitve z izboljšano večkanalno izkušnjo. Podjetje je razvilo in upravlja z eno največjih infrastruktur VoIP v oblaku v Evropi, ki podpira komunikacijo več kot tisoč poslovnih strank iz segmentov, kot so ponudniki storitev klicnih centrov ter informacijskih točk, spletne trgovine, finance, zdravstvo, turizem in javna uprava.

Stik

Domen Copič

Vodja predstavništva za Slovenijo

Daktela, s. r. o.

Telefon: 01 777 82 10

Mobilni telefon: 031 381 285

E-pošta: domen.copic@daktela.com

Spletna stran: www.daktela.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji