Objavljeno: 17.11.2021

C2 Transfer — varen prenos datotek za podjetja in delovne skupine

Ljubljana, 17. 11. 2021 — Synology je predstavil ponudbo C2 Transfer. Rešitev v poslovnem oblaku je zasnovana tako, da podjetjem in delovnim skupinam zagotovi varen prenos pomembnih in potencialno občutljivih datotek svojim uporabnikom.  

Upravljanje skupin

Storitev prenosa podatkov C2 Transfer se ponaša z izjemno varnostjo. Podatki so v celotnem procesu kodirani, uporabnik se mora pri prevzemu  avtenticirati, možno je dodati vodni žig slikam, povezava ima rok veljavnosti v katerem jo je potrebno prenesti, omejiti pa je mogoče tudi število prenosov. Poleg tega pa ponudba C2 Transfer nudi še preprost vmesnik z orodji za upravljanje, ki več uporabnikom omogočajo izboljšan nadzor nad prenosom datotek ali pošiljanjem zahtevkov, kot so na primer lastnosti za upravljanje licenc, ki skrbnikom sistema omogočajo podeljevanje pravic za dostopanje.

Cene

Cena poslovnega načrta C2 Transfer znaša 49,99 € na mesec ali 499,99 € na leto za pet uporabnikov. Če se ekipa odloči za razširitev, se za vsakega dodatnega uporabnika doda 6,99 € na mesec ali 69,99 € na leto.

Več podatkov -->

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji