Objavljeno: 19.1.2022

Bodite kos izzivu - prihaja Redmi Note 11

  

Xiaomi vstopa v 2022 z globalno predstavitvijo nove serije Redmi Note, ki prinaša vrhunsko tehnologijo in neverjetno zmogljivost po dostopnih cenah.

Vedno predani razvijanju inovacij za vse, je Xiaomi leta 2019 v seriji Redmi Note 7 predstavil izjemno zmogljivo 48 MP dvojno zadnjo kamero. Redmi Note 8 je prinesel prvo kamero 64 MP na pametnem telefonu. Z Redmi Note 9 so storili še korak naprej in predstavili zmogljivo baterijo s hitrostjo polnjenja33 vatov, Redmi Note 10 pa je Xiaomi uporabnikom in privržencem ponudil neverjetno 108 MP glavno kamero po dostopni ceni, ki si je prislužila številne nagrade.

Redmi Note družina je od nekdaj živela za nove izzive, saj je serija prestala številne preizkuse, od vesolja do Antarktike. Po tej poti nadaljuje tudi nova serija Redmi Note 11, ki premika meje možnega. Letos z veseljem sporočajo, da je Redmi Note 11 kos izzivu, saj v segment srednjega cenovnega razreda prinaša še boljše funkcije in tehnične izboljšave.

Pri Xiaomiju cenijo vašo podporo. Spremljajte jih in se jim pridružite na prvi letošnji predstavitvi novosti, ki bo potekala 26. januarja ob 13:00. uri.

S spoštovanjem,

Xiaomi

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji