Objavljeno: 4.5.2022

Avtomatizacija digitalnega poslovanja pri nabavljanju

Genis ponudil več kot 20 izboljšav in novih zmožnosti za digitalno vodenje nabavnega poslovanja.

KRANJ, 4. maja 2022 – Podjetja želijo čimbolj izkoristiti prednosti digitalnih dokumentov in avtomatiziranih delovnih postopkov. V podjetju Genis, ki je med vodilnimi slovenskimi ponudniki informacijskih rešitev za digitalno poslovanje, so v pomladni nadgradnji paketa dokumentnih modulov za podporo pri nabavi ponudili 24 novosti. Gre predvsem za nove zmožnosti in izboljšave, ki dodatno poenostavljajo izvedbo učinkovitega in zaupanja vrednega digitalnega poslovanja. Nadgrajeni so moduli e-Pisarna, e-Računi, e-Naročila in e-Procesi. Najpomembnejše novosti so dodatna avtomatizacija obdelave prejetih eračunov, osrednje vodenje produktov za nabavljanje ter možnost digitalnega podpisovanja dokumentov v poljubnih delovnih postopkih.

Novosti v e-GenDoc prinašajo dodatne poenostavitve digitalnih delovnih postopkov pri obvladovanju nabavne dokumentacije.

“Pri razvoju izboljšav in novih zmožnosti se vedno osredotočamo na vrednost za uporabnika. Naš cilj so zadovoljni uporabniki,” je povedala Ana Štefančič, direktorica organizacije v podjetju Genis. “To dosegamo z oblikovanjem učinkovitega digitalnega delovnega okolja, kjer s poenostavitvami administrativnih postopkov spodbujamo produktivnost in ustvarjalnost.”

Novosti obsegajo celoten paket modulov procesnega dokumentnega sistema, ki je namenjen digitalizaciji nabavnega procesa. Ti moduli so e-Pisarna za zajem celotne nabavne dokumentacije, e-Naročila za upravljanje nabavnih zahtevkov, e-Računi za obvladovanje prejetih računov, e-Pogodbe za vodenje pogodb z dobavitelji ter e-Procesi za digitalno izvajanje različnih internih delovnih postopkov, vključno s pripravo in podpisovanjem nabavnih pogodb.

“Zbirka programskih modulov za nabavni proces podjetjem zagotavlja popolno digitalizacijo nabavnega poslovanja. Tako znižajo stroške nabavljanja ter povečajo operativno učinkovitost. Podjetja ob tem pridobijo tudi obsežen nabor podatkov, ki jih nato uporabljajo pri strateškem in taktičnem načrtovanju nabave,” je še povedala Ana Štefančič.

Večina uporabnikov Genisovih informacijskih rešitev za nabavni proces ustvarjene prihranke časa usmerja v strateške nabavne dejavnosti, kot so odkrivanje in določanje nabavnih potreb, razvoj kriterijev izbire, ocenjevanje dobaviteljev ter optimizacija in iskanje novih nabavnih virov. Tako podjetje poleg povečanja učinkovitosti in znižanja stroškov bolje uskladi nabavljanje s poslovnimi cilji, s čimer si zagotavlja poslovno uspešnost  ter krepi svoje blagovne znamke.

O podjetju Genis

Genis, d. o. o. je neodvisno svetovalno podjetje za izgradnjo in prenovo informacijskih sistemov, ki že več kot 25 let razvija in vpeljuje digitalno poslovanje v podjetja in javno upravo v skladu z dobrimi praksami v organizaciji, procesih in pri uporabi informacijskih tehnologij. Z vlaganji v znanje in razvoj zaposlenih ter kakovostno delovno klimo uporabnikom prenaša najsodobnejše tehnologije in najboljšo uporabniško izkušnjo.

www.genis.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji