Objavljeno: 16.11.2022

AIVIKA Capture Pro Standalone - rešitev za zajem in obdelavo dokumentov

Ljubljana, 15. 11. 2022  ̶  Podjetje Ubunye je predstavilo rešitev AIVIKA Capture Pro Standalone, ki je namenjena zajemu in obdelavi vhodnih dokumentov, pri čemer je uvažanje datotek z uporabo različnih virov zasnovano kot namizna aplikacija brez potrebe po licenciranju strežnika.

AIVIKA Capture Pro Standalone omogoča zajem dokumentov, ki vstopajo v podjetje iz različnih virov: skenerji, računalniške mape, e-pošta, mobilna kamera, spletna kamera itd. Dokumente lahko obdelate s programom za prepoznavanje besedila ( OCR), ki ga poganja Efflux Engine.

Program ponuja široko paleto funkcij za obdelavo slik, ki se lahko uporabljajo ročno ali samodejno, na podlagi vnaprej nastavljenih predlog. Z Aiviko boste lahko:

  • Zajemali dokumente iz različnih virov.
  • Urejali dokument – npr. prekrivali dele besedila, za katere ne želite, da so vidni.
  • Dodajali poudarke in komentarje – poudarili pomembnejše dele dokumenta z markerjem.
  • Spremenili format dokumenta – npr. PDF v Word ali Excel.
  • Iz več dokumentov v formatu PDF sestavili novega.
  • Primerjali dva podobna dokumenta – npr. original s spremenjenim.
  • Dodajali metapodatke.
  • In še veliko več.

Na voljo so tudi povezave s sistemi za upravljanje dokumentov, kot je DocVolante ali M-files, kot tudi s storitvami za shranjevanje v oblaku.

AIVIKA Capture Pro Standalone prinaša preprosto rešitev, ki omogoča digitalno preoblikovanje strateških poslovnih procesov in poteke dela v podjetjih za izboljšanje učinkovitosti, produktivnosti, avtomatizacije, sodelovanja, povezljivosti in donosnosti.

Za podjetja, ki delujejo v strežniškem okolju in zahtevajo napredno in intenzivno obdelavo dokumentov in zajem podatkov, pa je na voljo aivika Capture Pro, ki jo poganja rešitve ScannerVision. Uporabnikom omogoča izkoriščanje zmogljive obdelave in avtomatizacije od trenutka, ko je dokument prejet, do končnega cilja.

Za več informacij nas kontaktirajte na prodaja@xenon-forte.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte je direktni partner podjetja MyQ spol.s.r.o.. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo rešitve za upravljanje s tiskanjem MyQ v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.

 

 

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji