Veliki test video kamer

Objavljeno: 31.8.2010 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Veliki preizkusi | Revija: Julij 2010 | Teme: preizkus, video, kamera, foto

Današnje video kamere danes v primerjavi z veliko večino fotoaparatov zmorejo naravnost vrhunske posnetke v visoki ločljivosti. Če si lastite starejši model z običajno ločljivostjo ali če vas prepričujejo, da so fotoaparati za video dovolj dobri, premislite še enkrat. In si preberite preizkus modelov, ki so na voljo pri nas.

Canonova Legria HFM306 je malo večja od našega tokratnega povprečja, zato pa zelo lepo sede v roko. Kljub malo večjim meram in teži pa nima nobenega vgrajenega pomnilnika, tako da bomo posnetke shranjevali kar na kartice tipa SD (in zmogljivejše SDHC, ne omenjajo pa tudi najnovejših SDXC). Na sprednjem delu ohišja opazimo tako vgrajeno lučko (gre za belo diodo LED) kot bliskavico za fotografije. Ker gre za malce zmogljivejšo napravo, so na zadnji konec kamere dodali tudi razširitveno mesto Advanced Accessory Shoe. Gre za Canonov lastni sistem, kamor pritrdimo dodatke, kot so zunanje lučke ali zmogljivejši mikrofon.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki