Objavljeno: 31.1.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Februar 2017

Naš izbor na iPhonu

N26 – Banking by Design. Nova banka, ki deluje le prek spleta, ima seveda tudi odlično aplikacijo za iOS. Ponujajo predvsem izredno nizke stroške poslovanja.

Onion Browser. Originalni odprtokodni brskalnik s podporo omrežjem Tor za iOS je namenjen anonimnemu brskanju po spletu, pred kratkim je postal brezplačen.

Zova – Smart Personal Trainer. Apikacija, ki nam pomaga vzdrževati vsakodnevne fizične aktivnosti za zdrav način življenja, omogoča tudi sinhronizacijo s koledarjem.

YogaGlo. Še ena odlična aplikacija, tokrat za učenje Yoge s pomočjo video posnetkov ter vodene vadbe. Video posnetke lahko prenesemo tudi krajevno na napravo.

Houseparty – Group Video Chat. Izredno enostavna aplikacija skupinskega sporočanja, kjer se z enim klikom pridružimo skupini prijateljev in povabimo druge.

Drajv. Aplikacija zavarovalnice Triglav, s katero lahko merimo pravilnost in varnost naše vožnje, pri tem si lahko naberemo tudi popust pri sklenitvi zavarovanja.

Facetune 2. Enostavna in koristna aplikacija, namenjena retuširanju fotografij, predvsem portretov, seveda tudi selfijev.

Momento GIFs. Odlična aplikacija, s katero lahko hitro in enostavno izdelamo animirane sličice GIF. Te lahko naredimo tako iz posnetega videa kot iz fotografij.

Picky: Photo Editing. Aplikacija za organizacijo in urejanje fotografij, namenjena predvsem temu, da izmed več podobnih hitro izberemo najboljšo fotografijo.

Discogs. Enostavna, a zmogljiva aplikacija, namenjena glasbenim zbirateljem za popis in lažjo organizacijo albumov.

Simple Feast. Še ena izmed aplikacij, namenjenih iskanju in zbiranju različnih receptov. Izberemo lahko tudi profil za boljša priporočila.

Malcajt. Slovenska aplikacija, namenjena vsem, ki potrebujejo nabor aktualnih informacij in jedilnikov restavracij v slovenskih krajih.

Plex. Odlična aplikacija za predvajanje videa, glasbe in slik iz osrednjega računalnika ali strežnika (denimo strežnika NAS).

Attenborough Story of Life. BBCjeva aplikacija, polna najboljših in najbolj spektakularnih trenutkov s snemanj najrazličnejših dokumentarnih oddaj.

Revija Monitor. Kot smo pisali prejšnji mesec, imamo v App Store tudi lastno aplikacijo, prek katere lahko na telefonu ali tablici berete našo revijo.

Human Resource Machine. Odlična igra, ki uporabniku igrivo približa svet oziroma logiko programiranja. Pisarniške naloge namreč opravljamo s sestavljanjem ukazov.

Don't Starve. Izredno lepa igra, v kateri je glavno vodilo že v samem imenu – gre za igro raziskovanja in nabiranja surovin za golo preživetje.

Hearthstone. Nadvse priljubljena igra z virtualnimi kartami, postavljena v fantazijski svet igre World of Warcraft, lahko jo igramo tako na računalniku kot na tablici in telefonu.

Mario Run. Prva (a bojda ne zadnja) uradna aplikacija legendarnega japonskega podjetja Nintendo, v njej znani vodovodar Mario teče čez vse težje in nevarnejše nivoje.

Mini Metro. Odlična preprosta in lepa igra, v kateri gradimo omrežje podzemeljske železnice, vanj pa se postopoma dodaja vedno več postaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji