Objavljeno: 27.6.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Julij-avgust 2017

Naš izbor na Androidu

Launcher++ (Lpp) je zanimiv zaganjalnik z enim samim zaslonom in štirimi sidrišči na robovih, kjer domujejo uporabniško določene aplikacije ter lebdeči pripomočki po meri.

DoubleHome - Turn Screen Off je preprosta aplikacija z enim samim poslanstvom, ki omogoči, da napravo ugasnemo z dvojnim dotikom gumba Home.

Merge Apps & Tabs. Google je priročno funkcionalnost, ki zavihke brskalnika Chrome prikaže na zaslonu z aktivnimi aplikacijami, odstranil, program Merge Apps & Tabs pa jo prikliče nazaj.

ES Disk Analyzer - Storage Space. Najnovejša aplikacija razvojnega studia ES Global nam pomaga odstraniti odvečne datoteke in programe ter počistiti prostor na telefonu.

Notify me - Notification Reminder. Aplikacija Notify nam omogoča, da v opozorilnem središču prikažemo lastnoročno ustvarjena obvestila in sezname opravil.

Go Synco. Program Go Synco predstavlja zanimiv in družaben način izdelovanja slikovnih kolažev.

Adobe Scan. Aplikacija podjetja Adobe že z imenom nakaže, da je namenjena uporabnikom, ki bi radi pretvorili fizične dokumente v digitalno obliko.

Path Guide. Nov program Microsoftovih razvijalcev pridno beleži lokacijske podatke ob pomoči vgrajenega tipala GPS, da nam v neznanem kraju pokaže pot na izhodiščno točko.

Fenix 2 Preview (Unreleased). Nadaljevanje zelo uspešnega odjemalca družabnega omrežja Twitter je preprosto oblikovano, bolj prilagodljivo in rešeno nepotrebne navlake, ki je pestila predhodnika.

Timbre: Cut, Join, Convert mp3. Preprost urejevalnik zvočnih in video posnetkov omogoča združevanje, rezanje in pretvarjanje najrazličnejših oblik zapisov.

Anchor - Podcast & Radio. Sodobni radio je dostopen vsakomur, aplikacija Anchor uporabniku omogoča, da ustvari lastno postajo (ali poddajo) in jo predstavi svetu.

Cooking & Recipes - Craftlog (Unreleased) je mobilna aplikacija z družabnim pridihom, ki povezuje domače kuharske mojstre z vsega sveta.

Journal it! - Bullet Journal, Daily Diary. Spletni dnevnik Journal It! Omogoča objavo oblačnih zapisov z neomejenim številom priloženih fotografij.

Mixer Create beta. Microsoftova pretočna aplikacija se neposredno spopade s storitvijo Twitch v želji, da bi se v živo prek nje oglašalo čim več ljudi.

8Bit Photo Lab, Retro Effects. Zmogljiv urejevalnik fotografij 8bit Photo Lab vsako sliko v hipu pretvori v retro umetnino iz časov konzol GameBoy, NES in Commodore.

Shabaam - GIF + sound. Preprosta aplikacija s preprosto nalogo nam olajša dodajanje lastnih zvokov na gibljive sličice v obliki GIF.

Before or After? je preprost, a izredno zabaven kviz, v katerem ugibamo, kaj je bilo prej in kaj kasneje.

Cup Cup - Glass 2 Glass. Mobilni naslov Cup Cup se posveča ugibanju, koliko tekočine napolni določen, vsakič drugačen kozarec.

Loopine je igra za ljubitelje ugank, v kateri premikamo črte in zanke tako, da se izognemo morebitnemu trčenju.

Angry Birds Evolution. Zadnja v nizu iger z jeznimi ptiči se vrača h koreninam, tokrat nič hudega sluteče pujse napadamo s perjadjo, ki jo sproti nadgrajujemo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji