Objavljeno: 31.1.2017 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Februar 2017

Naš izbor na Androidu

Gboard – the Google Keyboard. je Googlova tipkovnica, ki se ponaša s hitrostjo, zanesljivostjo, vgrajenim iskalnikom ter naprednimi zmožnostmi, kot so večjezičnost in pisanje z risanjem ali glasom.

Volume Notification. Programski pripomoček Volume Notification nam med opozorila vrine drsnike, s katerimi nadzorujemo glasnost zvoka vseh vrst.

BatON. Program BatOn nam prikaže stanje baterije vseh na telefon priklopljenih naprav Bluetooth.

FastKey Launcher je sodoben zaganjalnik z navidezno tipkovnico, ki nam pomaga pri iskanju aplikacij, stikov, bližnjic in drugega.

Stringify (Unreleased). IFTTTju podobna aplikacija za avtomatizacijo postopkov Stringify nam poveže spletne storitve z najrazličnejšimi napravami IoT.

Battery Aid 2. Aplikacija Battery Aid z zaporedno številko 2 je odlično oblikovan pripomoček, ki nam bo dežurno baterijo pomagal izkoristiti do poslednje kapljice energije.

SystemPanel 2 že z imenom nakaže, da nam želi postreči s podrobnimi informacijami o dogajanju v telefonu.

Microsoft StaffHub. Microsoftov komunikacijski pripomoček StaffHub, ki je tesno zvezan z oblačno shrambo OneDrive, je namenjen predvsem profesionalni rabi v pisarni.

All-in-One Calculator. K nujni opremi slehernega pametnega telefona sodi zmogljiv kalkulator, ki mu poleg osnovnega računanja niso tuje niti enačbe niti pretvarjanje med različnimi enotami.

Posture – be mindful. Povprečen uporabnik pametnega telefona napravo uporablja dve uri na dan. Bolečinam v vratu se izogne z uporabo aplikacije Posture, ki ga opozarja na nepravilno držo.

Pickle – A simple note je zanimiva beležnica, ki omogoča preprosto vnašanje zapiskov, urejenih z metaoznakami.

MoodCast diary (Unreleased). Program MoodCast diary je namenjen lenim ljudem, željnim pisanja dnevnika. Pomaga jim s samodejnim zapisovanjem dogodkov, povezavo z družabnimi omrežji in še čim.

Wallhaven – Free Wallpapers predstavlja zatočišče ljubiteljem kakovostnih ozadij, ki poživijo še tako dolgočasnega pametnjakoviča.

Weather Wiz: Forecast & Widget. Sveža aplikacija za napovedovanje vremena ponuja običajen zbir informacij, med katerimi ne manjkajo občutek toplote, UV žarčenje, lebdeči pripomočki in sledenje več lokacijam hkrati.

PicsArt Animator: Gif & Video. Program PicsArt Animator nam pomaga pri ustvarjanju animiranih datotek GIF iz fotografij ali risb.

Pigment – Coloring Book. Aplikacija Pigment je digitalna pobarvanka za odrasle z naprednimi tehnikami barvanja in senčenja ter s podporo namenskim pisalom, kot je Samsungov S-Pen.

AB Blast. Vsenavzoči Jezni ptiči se tokrat predstavljajo z igro, v kateri jih rešujemo s pokanjem balonov iste barve.

Hot Wheels: Race Off. Adrenalinska brezplačna igra postreže z zabavnim dirkanjem po več kot dvajsetih zabavnih stezah.

Turbo League. Po zgledu uspešnice z večjih sistemov (Rocket League) tudi Turbo League uspešno združi avtomobile in nogomet.

Castle Creeps TD je strateška igra branjenja stolpičev, v kateri utrdbo branimo pred najrazličnejšo fantazijsko zalego.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji