Objavljeno: 27.2.2024 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2024

Naš izbor na Androidu

Device Info Preprosta aplikacija priskrbi vse podrobnosti o naši mobilni napravi, procesorju, pomnilniku, operacijskem sistemu, tipalih, bateriji in mnogih drugih komponentah.

Timed Shutdown Aplikacija omogoča samodejni izklop telefona ob nastavljenem času, kar je idealno za poslušanje sproščujoče glasbe pred spanjem in varčevanje z baterijo.

StandBy Mode Pro StandBy Mode Pro spremeni telefon ali tablico med polnjenjem v pametni zaslon z elegantnim videzom ter s priročnimi pripomočki z gladkimi animacijami.

AppDash AppDash je sodobna aplikacija, ki poenostavlja upravljanje nameščenih aplikacij in datotek APK na izbrani napravi z Androidom.

Wavy Wallpapers Zbirka zabavnih ozadij Wavy Wallpapers zagotavlja, da je iznašla recept proti dolgočasnemu videzu telefona.

Dual Wallpaper Aplikacija omogoča popolno personalizacijo naprave z ločenimi ozadji za svetli in temni način ter s samodejnim spreminjanjem glede na čas ali nastavljen način prikaza.

Norton Genie Norton Genie nas z vgrajeno umetno inteligenco varuje pred spletnimi prevarami tako, da analizira sumljiva sporočila, e-pošto, spletna mesta in objave.

Ruler Z aplikacijo Ruler telefon postane funkcionalno ravnilo, ki omogoča merjenje v različnih enotah (cm, m, inč), izračun površin ter druge napredne funkcije.

Copipe Napredno kopiranje besedila z zavihki, zgodovino, iskanjem in različnimi načini delovanja znatno poveča našo produktivnost s telefonom.

Twos Twos je zanimiva zmes digitalne beležnice, seznama opravil in planerja za ustvarjanje namenskih kategorij ali dnevnih zapisov ter organizacijo stvari.

HabitHero HabitHero nam pokaže pot do pozitivnih navad in pomaga opustiti slabe, s čimer izboljšamo kakovost življenja.

Finch Digitalni prijatelj Finch nam pomaga vzdrževati dobro počutje in pozitivne misli. Z osebno krojenimi vajami negujemo tudi njega!

WeatherWise Vremenska napoved WeatherWise na eleganten in jedrnat način brezplačno prikaže trenutne vremenske razmere, vključno z onesnaženostjo zraka.

Loom Loom omogoča enostavno snemanje zaslona in kamere ter deljenje posnetkov prek spletne povezave, s čimer olajša komunikacijo in sodelovanje na daljavo.

Teleprompter for Video Aplikacija poskrbi za profesionalno videoprodukcijo z omogočanjem branja scenarija neposredno s telefona med snemanjem.

Video Summarize Video Summarize ob pomoči umetne inteligence ustvari jedrnate povzetke videoposnetkov, omogoča njihov interaktiven pregled in prihrani veliko časa.

Primrose Lake 5 Primrose Lake 5 je počasnejša igra z zanimivo detektivsko zgodbo, primerna za ljubitelje skrivnostnih naslovov.

Sea of Conquest: Pirate War Sea of Conquest je strateška igra s piratsko tematiko, ki zahteva le nekaj minut igranja dnevno.

One Punch Man: World Arkadna borilna igra One Punch Man: World obljublja edinstveno izkušnjo s prilagodljivim sistemom bojevanja.

Indies' Lies Indies’ Lies je odlična igra s kartami, ki ne skriva, da se najraje zgleduje po priljubljenem naslovu Slay the Spire.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji