Teme - samsung

 • Samsung načrtuje še večje Galaxye

  Neutrudni korejski velikan zopet načrtuje nove modele mobilnih telefonov iz družine Galaxy. Po tem ko so predstavili letošnjo najbrž najbolj pomembno novost, vrhunski model Galaxy S 4, zdaj ciljajo na telefone s še večjimi diagonalami zaslonov. Komur se zdi, da dosedanji model Galaxy Note nudi premalo prostora na zaslonu, se bo morda zdel zanimiv nov model, ki bo imel kar 6,3-palčni zaslon, s čimer bo mejil na tablice (tam se zasloni začnejo že pri sedmih palcih).

  Objavljeno: 9.4.2013 01:00več
 • Pismo bralca – nov ROM za Galaxy S II

  Mojemu telefonu Samsung Galaxy S II bo kmalu potekla garancija, tako da razmišljam smeri namestitve ROMa, ki ne bi bil več Samsungov. Kaj svetujete?

  Objavljeno: 2.4.2013več
 • Angleži sprejemajo naločila za Galaxy S4

  Samsung Galaxy S4 bo (vsaj) v Veliki Britaniji na voljo 26. aprila. Ker otoški trgovci pričakujejo velikanski naval, so že začeli z zbiranjem prednaročil. Na angleškem Amazonu vozna karta do mobilne prihodnosti stane preračunanih 750 evrov. Telefon ponujajo v črni Black Mist in beli White Frost barvi. Seveda bodo nove Galaksije na voljo tudi pri operaterjih. Ker nas vezava z angleškimi pogodbami ne zanima, smo dotične cene preskočili. Naši operaterji podatkov o dobavi in cenah prihajajočega Samsungovega aparata še nimajo.

  Objavljeno: 29.3.2013 07:00več
 • Samsung Galaxy S4 se razkriva

  Samsung je na dolgo napovedovanem dogodku v New Yorku uradno predstavil svoj najnovejši in najzmogljivejši, dolgo pričakovani Galaxy S4. Do predstavitve razkrite informacije  so se izkazale za bolj ali manj točne, tako da S4 predstavlja predvsem evolucijo, ne pa revolucijo glede na zelo dobro prodajani model Galaxy S III. Brez dvoma pa bo nadaljeval njegovo uspešno pot.

  Objavljeno: 15.3.2013 01:00več
 • Električna fotografija

  Kaj nam sploh lahko ponudi digitalni foto okvir, da je vreden omembe, čeprav smo se omenjenim napravicam izdatno posvetili v januarskem Monitorju? So dodatne možnosti sploh potrebne? Pobliže smo si ogledali Samsungov izdelek SPF-87H.

  Objavljeno: 25.5.2010 12:01 | Kategorija: Preizkusiveč
 • Drugačna Galaksija

  Junija lani je Samsung predstavil svoj prvi mobilni telefon s sistemom Android, i7500 Galaxy, ki je navduševal s svojo odzivnostjo, uporabljal pa je standardni paket programske opreme, brez lastnih nadgradenj. Zdaj je Samsung paleto dopolnil še z modelom i5700, ki znova nosi vesoljsko ime, Spica.

  Objavljeno: 23.2.2010 | Kategorija: Preizkusiveč
 • Galaktični robot

  Samsung je po HTC drugi proizvajalec, katerega pametni telefoni z Googlovim operacijskim sistemom Android, so na voljo tudi pri nas. Samsungov telefon Galaxy je pri programski opremi povsem standarden Android 1.5 ("Cupcake"), navdušuje pa z zelo kakovostno strojno opremo.

  Objavljeno: 27.10.2009 | Kategorija: Preizkusiveč