Teme - Amazon

 • Amazonova spletna identiteta

  Amazon se je pridružil naraščajočemu številu velikih ponudnikov spletnih storitev, ki nudijo enotno spletno identiteto in prijavo na nizu različnih spletnih mest, imenovano »Login with Amazon«. Tako kot Microsoft, Google, Facebook, Twitter in še nekateri drugi, tudi Amazon zdaj tretjim ponudnikom in razvijalcem nudi možnost, da se uporabniki prijavijo v njihove storitve z Amazonovim računom.

  Objavljeno: 30.5.2013 01:00več
 • Oblaki v spletni veleblagovnici

  Med storitvami v oblaku je podatkovna shramba gotovo ena zanimivejših za širši krog uporabnikov. Ponudba teh storitev je v razcvetu in izbira je velika. Med najbolj znanimi so npr. Dropbox, Google Drive in Microsoft Skydrive. Poglejmo, kako se v ta boj podaja Amazon Cloud Drive.

  Objavljeno: 23.4.2013 | Kategorija: Preizkusiveč
 • Amazon Appstore kmalu v Sloveniji

  Spletni trgovec Amazon je razvijalcem poslal vabilo, v katerem razkriva, da bo v naslednjih nekaj mesecih ponudbo njihove tržnice z Androidnimi aplikacijami deležno več kot 200 novih držav, vključno s Slovenijo. Potezo pozdravljamo, saj je na tržnici Amazon Appstore precej izbranih programskih izdelkov, ki jih drugje ne dobimo, vsak dan pa nam je zastonj na voljo tudi ena sicer plačljiva aplikacija ali igra. Zato smo se v preteklosti že večkrat potrudili in zaobšli varnostne mehanizme, ki jih je na poti do digitalnih dobrin postavil spletni velikan. Več o tovrstni telovadbi in o Amazonovi tržnici si preberite v priloženem članku.

  Objavljeno: 19.4.2013 07:00več
 • Amazon Cloud Drive sinhronizira računalnike

  Amazon je spletni pomnilniški storitvi Cloud Drive končno dodal funkcionalnost sinhronizacije podatkov z osebnimi računalniki, ki je že dolgo časa udarna lastnost pri domala vseh največjih tekmecih. Naboru mobilnih naprav, seveda na čelu z družino tablic Kindle, je tako dodal odjemalce za okolja Windows in Mac OS X.

  Objavljeno: 4.4.2013 01:00več
ph