Objavljeno: 2.7.2021

Začenja se Samsung Roadshow 2021

Ljubljana, 2. julija 2021Ljubitelji novih tehnologij in inovacij bodo spet navdušeni nad eno izmed tehnoloških atrakcij družbe Samsung. Edinstvena Samsung Roadshow turneja bo potekala po več različnih mestih po celi Sloveniji. Prvi, ki bodo imeli možnost videti najnovejše inovacije družbe Samsung, pa bodo prebivalci Murske Sobote. Poleg tega, da bodo lahko videli razstavo izjemnih mobilnih naprav in gospodinjskih aparatov, bodo lahko obiskovalci naprave tudi preizkusili, hkrati pa bodo deležni promocijskih cen. Vsak dogodek bo organiziran v skladu z vsemi epidemiološkimi ukrepi in priporočili – s tem bo zagotovljena varnost vseh navzočih.

Samsung Roadshow je posebni potujoči paviljon, ki bo med 2. in 14. julijem obiskal različna mesta po celi Sloveniji. Obiskovalci paviljona bodo tako lahko prejeli uporabne informacije in nasvete glede izjemnih tehnologij iz prve roke, ki so zasnovane tako, da izboljšujejo kakovost življenja.

Ljubitelji mobilne tehnologije bodo lahko preizkusili nove pametne telefone iz vrhunske serije Galaxy S pametnih telefonov, vključno z S21 5G, S21+ 5G in S21 Ultra 5G. Poleg tega bodo lahko izvedeli več o Galaxy pametnih urah, izmed katerih najbolj izstopa Galaxy Watch3. Del atrakcije bodo tudi zadnje inovacije v seriji Samsung Galaxy A pametnih telefonov – A52, A52 5G in A72, seveda pa tudi Galaxy tablični računalniki, Buds Pro brezžične slušalke ter Z Fold2 in Z Flip prepogljiva telefona. Na dogodku Samsung Roadshow 2021 bodo predstavljeni tako Terrace Outdoor televizor kot tudi t.i. lifestyle televizorji - The Frame in The Sero. Obiskovalci bodo imeli priložnost v živo videti tudi Bespoke hladilnik, inovacijo, ki jo je družba Samsung predstavila prejšnji mesec – Bespoke hladilnik omogoča popolno personalizacijo in je tako odgovor na zahteve uporabnikov. Predstavljene pa bodo tudi klimatske naprave, kjer bodo obiskovalci lahko sami občutili široko uporabnost novih WindFree™ Elite klimatskih naprav.

Samsung Roadshow 2021 se bo začel julija v Murski Soboti, kjer se bodo obiskovalci lahko spoznali z vsemi inovacijami družbe Samsung. Tam bo Samsung Roadshow 2021 potekal od petka do nedelje, od 2. do 4. julija, v Expanu. Paviljon se bo nato premaknil v ljubljanski BTC, pred Halo A, kjer bo prisotne navduševal 6. in 7. julija. Pot se bo nato nadaljevala proti morju, kjer bo Samsung Roadshow 2021 paviljon postavljen od 9. do 11. julija, na glavni ulici nasproti Live Class Hotela v Portorožu. Še zadnja postaja Roadshowa pa bo Ukmarjev trg v Kopru – Samsung Roadshow paviljon bo tam od 12. do 14. julija. V skrbi za zdravje obiskovalcev in zaposlenih v družbi Samsung bo zagotovljeno upoštevanje vseh epidemioloških ukrepov.

Za obiskovalce je Samsung pripravil posebno ponudbo – 10 % popusta na vse telefone in nosljive naprave iz ponudbe. Uporabniki bodo ob nakupu Galaxy Z Fold2 dobili tudi darilo Galaxy Watch Active2, ob nakupu Galaxy S21 ali Galaxy S21+ darilo SmartTag in ob nakupu Galaxy S21 Ultra darilo Galaxy Buds+.

Posebna ponudba velja tudi za Samsung televizorje – ob nakupu določenih modelov televizorjev pri izbranih partnerjih bodo uporabniki v promocijskem obdobju prejeli 10% popusta. Ravno tako bo za zgolj 499,9 evrov na voljo Samsung Jet sesalnik (model VS15R8544S1/GE), kar zagotavlja 130 evrov prihranka ob nakupu sesalnika v okviru Samsung Roadshow ponudbe. 

Ostale posebne ponudbe si lahko ogledate na spletni strani Samsung Roadshow: https://www.samsung.com/si/offer/samsung-roadshow-2021/. Za več informacij o Samsung napravah obiščite www.samsung.com.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji