Objavljeno: 1.2.2022

Tehnološke inovacije slišijo na ime JIMMY:

Predstavljamo JIMMYjeve odlične namige za Valentinovo darilo

 Ljubljana, 1. februarja 2022 – Blagovna znamka Jimmy, ki je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo električnih gospodinjskih aparatov, je v Sloveniji na voljo v spletni trgovini www.smartus.si, po državi pa se bo predstavljala tudi s pop up trgovinami, ki jih boste lahko zasledili v trgovinskih centrih. Blagovna znamka JIMMY, ki predstavlja izjemen sinonim za kakovost, tako postaja vse bolj priljubljena v slovenskih gospodinstvih. In kaj Jimmy svetuje za letošnje Valentinovo obdarovanje?

 Absolutno vodilni v proizvodnji brezkrtačnih digitalnih motorjev

Jimmy, podznamka podjetja Kingclean, je specializirana za raziskave, razvoj in proizvodnjo električnih gospodinjskih aparatov. Z več kot 27-letnimi izkušnjami v industriji, 750 oblikovalci in 1300 patentiranimi tehnologijami vodi v proizvodnji brezkrtačnih digitalnih motorjev.

Jimmy: profesionalec v vsakem gospodinjstvu

Pod blagovno znamko Jimmy spadajo dobro poznani pokončni brezžični sesalniki Jimmy (JV 85, JV 85 pro, H9 pro, HW8 pro in drugi), Jimmy profesionalni sušilci za lase, ventilatorji, čistilci zraka, električne zobne ščetke, blenderji in drugi gospodinjski pripomočki.

 

Odlična ideja za Valentinovo darilo!

Če še ne veste, kaj bi ljubljeni osebi podarili za praznik, potem bo za Valentinovo darilo JIMMY F6 sušilec za lase odlična izbira. Najdete ga v RDEČI in VIJOLA barvi.

Svoji boljši ali lepši polovici pa lahko poklonite tudi JIMMY T6 električno zobno ščetko.

 

 

 Izjemen razvoj inovativnih naprav za dom

Kot vodilna globalna blagovna znamka na področju čiščenja ima Jimmy pomemben položaj in velik vpliv, saj se vedno drži poslovne filozofije, da ustvarja vrednost za ciljne stranke, vztraja pri gradnji osnovne konkurenčnosti s tehnološkimi inovacijami, napredek pa sloni na raziskavah in razvoju.  Podjetje ima več kot 700 razvojnih inženirjev, kar mu zagotavlja razvoj inovativnih naprav za dom. 

 Jimmyja hvalijo gospodinjstva v več kot sto državah po svetu

Do leta 2021 je podjete letno izdelalo 10 milijonov kosov sesalnikov in 4 milijone kosov drugih gospodinjskih aparatov, ki jih uspešno prodaja v več kot 100 državah in regijah.

 JIMMYjevi sesalci, na katere prisegajo zadovoljni uporabniki

Poleg sušilcev za lase in zobnih krtačk, ki so vrhunska darila za Valentinovo, pa JIMMY predstavlja tudi vrhunske pokončne brezžične sesalnike JIMMY HW8 Pro v vijola ali JIMMY HW8 modri barvi, ročni sesalnik JIMMY JV35 za pršicein pokončni brezžični sesalnik JIMMY JV85.

JIMMY PREIZKUSITE V KOPRU

Gospodinjske aparate Jimmy lahko preikusite v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper med 11. In 15. februarjem, kjer vse kupce čakajo popusti na izbrane izdelke.

Popusti bodo na voljo na licu mesta in na spletni strani www.smartus.si.

O spletni trgovini SMARTUS.SI

Smartus.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo priznanih in specializiranih visoko kvalitetnih kitajskih znamk iz sveta elektronike.  

Spletna trgovina Smartus.si je v lasti podjetja Imedia gsm, ki je prvo v Slovenijo pripeljalo omenjene znamke.

Podjetje si neprestano prizadeva, za prisotnost kakovostnih in najnovejših izdelkov omenjenih blagovnih znamk na slovenskem tržišču, obenem pa zagotavlja podporo kupcem in ponakupovalno podporo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji