Objavljeno: 31.8.2022

Synology je predstavil HD6500 — razširljivo rešitev za hrambo podatkov z več petabajtov prostora

Ljubljana, 31. 8. 2022 ― Synology je predstavil HD6500, prvega iz serije HD naprav, ki je namenjen podjetjem z velikimi potrebami po hrambenem prostoru. Rešitev za hrambo HD6500 z višino 4U se ponaša s 60 režami za vgradnjo diskov. Skupna kapaciteta presega več petabajtov, v osnovno ohišje pa lahko vgradite do 960 TB diskovja. Napravo je mogoče preprosto združiti z do 4 dodatnimi RX6022sas razširitvenimi enotami s 60 ležišči, kar skupaj predstavlja več kot 4 PB prostora za shranjevanje v 20U. HD6500 lahko zagotovi hitrost prenosa podatkov z več kot 6.688 MB/s pri zaporednem branju in 6.662 MB/s pri zaporednem zapisovanju¹, zaradi česar je izjemno zmogljiva rešitev za scenarije, ki zahtevajo ogromne količine podatkov, kot je obsežno shranjevanje za video postprodukcijo, varnostno kopiranje video nadzora ali varnostno kopiranje osebnih računalnikov v večjih podjetjih.

»Sistem HD6500 resnično premika meje razširljivega shranjevanja,« je povedal Jason Fan, produktni vodja pri Synology. »Enostavnost naprave, skoraj bi lahko rekli, da je plug-and-play, omogoča enostavno integracijo v katero koli obstoječe IT okolje, brez potrebe po dodatnem izobraževanju. HD6500, ki uporablja DSM 7.1 operacijski sistem, ponuja enake celovite rešitve za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje, od katerih so naše stranke trenutno močno odvisne, ampak zdaj v super velikem paketu.«

Krmilniki za shranjevanje, vdelana programska oprema in operacijski sistem napraveHD6500, ki je bila posebej zasnovana za uporabo s trdimi diski Synology HAS5300 SAS, so bili optimizirani in temeljito preverjeni za dolgoročno zanesljivost delovanja in celovitost podatkov. Podvojeni napajalniki, podpora za uporabo več poti podatkov za diske SAS, podpora za upravljanje zunaj frekvenčnega pasu in dvoje neodvisnih sistemskih pogonov zagotavljajo redundanco, ki prinaša dosledno in zanesljivo razpoložljivost podatkov in storitev.

Z dvema priključkoma 10GbE RJ-45, tremi vrati Gigabit Ethernet in možnostjo razširitve do 10 dodatnih vrat 10GbE SFP+/RJ-45, 25GbE SFP28 ali Fibre Channel je HD6500 opremljen za prilagajanje poslovnim zahtevam.

Synology HD6500 je že na voljo pri lokalnih zastopnikih in prodajalcih naprav Synology. Za dodatne informacije o HD6500 obiščite: https://www.synology.com/products/HD6500

1. Podatki o zmogljivosti so pridobljeni z internim testiranjem družbe Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na testno okolje, uporabo in konfiguracijo. Za več informacij glejte tabele učinkovitosti.

2. Za najnovejše informacije o združljivosti si oglejte https://www.synology.com/compatibility.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji