Objavljeno: 17.3.2022

Podjetje IDC je Lexmark razglasilo za vodilnega ponudnika oblačnih upravljanih storitev tiskanja

Lexmark prepričal z inovacijami na področju storitev v oblaku, interneta stvari in interaktivne analitike, s katerimi rešuje potrebe hibridnih delovnih mest.

Lexington, 16. marec 2022 – Lexmark, vodilno globalno podjetje na področju rešitev za upodabljanje, je sporočil, da ga je podjetje IDC, ki izvaja globalne raziskave na področju tiskanja, imenovalo za vodilnega ponudnika na področju upravljanih storitev tiskanja iz oblaka.

Poročilo IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment (dokument US47337721) ocenjuje trg storitev upravljanja tiskanja v oblaku (MPS) kot tudi druge poslovne modele storitev tiskanja v oblaku za podjetja vseh velikosti. Analitiki so upoštevali kvantitativne in kvalitativne značilnosti ponudnikov in njihovih storitev, pri čemer so opazili naraščajoče povpraševanje po hibridnih delovnih mestih, ki je povečalo potrebo po spremljanju uporabe, varnosti in oddaljenem dostopu do storitev tiskanja in dokumentov.

"IDC-jevo priznanje, da smo eden vodilnih ponudnikov upravljanih storitev tiskanja iz oblaka, dokazuje Lexmarkovo stalno zavezanost zagotavljanju vodilnih rešitev v oblaku in na področju interneta stvari, ki strankam pomagajo pri prilagajanju na hitro razvijajoča se delovna mesta. S celovito infrastrukturo upravljanih storitev tiskanja ter obsežnim portfeljem rešitev in storitev iz oblaka smo postavili globalno platformo za zagotavljanje storitev tiskanja iz oblaka," je povedal Brock Saladin, podpredsednik in direktor prodaje v Lexmarku.

V poročilu IDC MarketScape so analitiki poudarili naslednje Lexmarkove adute:

  • Uporaba inovativnih tehnologij: V skladu s poročilom Lexmark še naprej spodbuja inovacije v pristopu k upravljanim storitvam tiskanja s poudarkom na poenostavitvi vseh vidikov izkušnje tiskanja. Ko je Lexmark leta 2019 predstavil svojo infrastrukturo za tiskanje v oblaku (CPI) kot storitev, je postavil temelje za poenostavljeno infrastrukturo tiskanja, upravljanje IT in podporo uporabnikom. Z uvedbo lastne platforme Cloud Bridge lahko Lexmark zdaj ponudi celotno paleto svojih upravljanih storitev tiskanja skoraj vsakemu okolju ter prinaša možnost rabe upravljanih storitev tiskanja (MPS) širšemu krogu strank od malih in srednjih podjetij do velikih podjetij.
  • Rešitve v oblaku: Glede na poročilo je Lexmark v odličnem položaju, da izpolni obljubo tiskanja iz oblaka, saj želijo organizacije izkoristiti tehnologijo za izboljšanje poslovnih rezultatov, povezanih s tiskanjem, in zmanjšanje lokalne tiskalniške infrastrukture. Ti elementi, zaradi katerih je Lexmark vodilno podjetje na področju upravljanih storitev tiskanja (MPS), kot so naložbe v strojno opremo za tiskanje preko interneta stvari, strokovno znanje o varnosti in globalna platforma za zagotavljanje storitev, igrajo pomembno vlogo pri sposobnosti podjetja, da vodi prehod podjetij na tiskanje kot storitev.
  • Vertikalno specifično strokovno znanje: Kot je navedeno v poročilu, je Lexmarkov vertikalni pristop do trga pomagal podjetje preobraziti v močnega kandidata za vsako področje, kjer je pomembna globoka integracija z obstoječimi poslovnimi sistemi in aplikacijami.

 

Dodatni viri

 

www.lexmark.si

O podjetju Lexmark

Lexmark ustvarja inovativne rešitve in tehnologije za upodabljanje, ki strankam po svetu pomagajo tiskati, varovati in upravljati informacije z lahkoto, učinkovitostjo in neprekosljivo vrednostjo. Z zmagovito kombinacijo preizkušenih tehnologij in globokega strokovnega znanja Lexmark pospešuje poslovno preobrazbo podjetij, spreminja informacije v vpoglede, podatke v odločitve in analitiko v dejanja.

O poročilu IDC MarketScape

IDC MarketScape uporablja model ocenjevanja ponudnikov, ki je zasnovan tako, da zagotovi pregled konkurenčne sposobnosti dobaviteljev IKT (informacijske in komunikacijske tehnologije) na določenem trgu. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo točkovanja, ki temelji na kvalitativnih in kvantitativnih merilih, kar ima za posledico jasno grafično ponazoritev položaja vsakega prodajalca na določenem trgu. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir, v katerem je mogoče smiselno primerjati ponudbo izdelkov in storitev, zmogljivosti in strategije ter trenutne in prihodnje dejavnike tržnega uspeha ponudnikov IT in telekomunikacijskih storitev ter rešitev. To ogrodje kupcem tehnologije omogoča tudi 360-stopinjsko oceno prednosti in slabosti ponudnikov.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji