Objavljeno: 3.3.2023

Novi vodilni Cat® S75, predstavljen na MWC 2023

Cat S75, izboljšan s programom Bullitt Satellite Messenger, je najbolj zanesljiv telefon doslej za napredno dvosmerno satelitsko sporočanje, skupno rabo lokacije in pomoč v sili.

 

 Bullitt Group, inovativni britanski proizvajalec mobilnih telefonov, je predstavil svoj novi vodilni telefon Cat, Cat S75. Z vodilnimi robustnimi poverilnicami v panogi naprava prepreči vse, kar ji življenje prinese, tudi izgubo signala. Poleg izjemno hitre povezljivosti 5G Cat S75 vključuje tudi najsodobnejši čip MediaTek NTN (nezemeljsko omrežje), ki omogoča neposredno povezljivost z geostacionarnimi sateliti 37.500 km nad zemljo, kar omogoča pošiljanje sporočil ali SOS. zahteva za pomoč, tudi na območjih brez mobilne pokritosti.*

Cat S75, naša najtrpežnejša slušalka doslej, je narejena za preživetje. Preizkušen je do skrajnosti s ponavljajočimi se padci na jeklene plošče z višine do 1,8 metra in je neprepusten za prah, pesek in umazanijo. Je zelo vodoodporen in preizkušen do globine 5 metrov ter zdrži visokotlačne vodne curke. To si prisluži Cat S75 oceno IP68 in IP69K. Vendar se ne ustavimo pri tem – Cat S75 je bil podvržen tudi strogemu testiranju Mil-Spec 810H, ki zagotavlja, da lahko telefon preživi ekstremne temperature, visoko vlažnost, slano meglo, preskuse vibracij in prevrnitve.

Cat S75 je mogoče očistiti in razkužiti z milom in vodo ali alkoholnimi robčki, vključuje pa Bullittovo tehnologijo Hygiene+ – pri čemer vse zunanje površine naprave vsebujejo protimikrobne srebrove ione.

Kljub svojim 'nad robustnim' poverilnicam in 6,6-palčnemu zaslonu (FHD+ 120Hz osveževalna frekvenca in razmerje stranic 20:9) je Cat S75 tanek in zelo žepni. Baterija s 5000 mAh zagotavlja do 2 dni energije s podporo za 15 W hitro polnjenje in brezžično polnjenje Qi. Poganja ga osemjedrni 2,2 GHz procesor MediaTek Dimensity 930 s 6 GB RAM-a in 128 GB prostora za shranjevanje, ki ga je mogoče razširiti s kartico MicroSD. Vključuje niz treh kamer (glavni senzor 50 MP, široki senzor 8 MP, makro senzor 2 MP) s podvodnim načinom na zadnji strani in sprednjo kamero 8 MP. Cat S75 bo ob izdaji sistema Android 12 prejel dve posodobitvi OS – in 5 let varnostnih popravkov.**

»Zadnjih 10 let postavljamo standarde za robustne telefone tako v smislu zanesljivosti kot inovativnosti. S ponosom lahko rečem, da s Cat S75 ponovno dvigujemo lestvico. S75 ima vse lastnosti, ki so vodilne v robustnem razredu, kar bi pričakovali od Cat telefona, v kombinaciji z izjemno hitrim 5G in neposredno povezavo do satelita. S75 ponuja popolnoma novo raven odpornosti na mobilne komunikacije, ki je drugi pametni telefoni preprosto ne morejo doseči. To je najboljši Cat telefon, kar smo jih kdaj naredili.«

Cat S75 z Bullitt Satellite Messenger zagotavlja nepretrgano povezavo s sodelavci, prijatelji in družino, kadar koli se znajdete na robu pokritosti. Vedno povezan ponuja izboljšano produktivnost za vaše podjetje tudi na oddaljenih območjih brez signala. Osamljeni delavci so varnejši, komunikacija, ki je kritična za naloge in podjetja, je takoj bolj odporna. Nenehna komunikacija je v središču vsakega uspešnega podjetja ali misije, Cat S75 pa je pripravljen na poslovanje s podporo za Android Enterprise in preizkušeno združljivostjo z vodilnimi rešitvami EMM.

»Satelitska tehnologija za vse pametne telefone je naslednji velik korak v mobilni povezljivosti in to, kar je MediaTek dosegel s svojim samostojnim, na standardih temelječim satelitskim komunikacijskim čipom. Uspešno smo sodelovali z Bullittom in integrirali našo tehnologijo 3GPP NTN in nabor čipov v prvi na svetu komercialno dostopne naprave z dvosmernim satelitskim sporočanjem,« je povedal JC Hsu, podpredsednik podjetja in generalni direktor poslovne enote za brezžične komunikacije družbe MediaTek. »To je pomemben napredek za oddaljene uporabnike in službe za nujno pomoč, vendar ta tehnologija tudi utira pot drugim edinstvenim trgom satelitske komunikacije in povezljivosti pametnih telefonov.«

Bullitt Satellite Messenger: Zagotavlja tehnologijo mobilnega telefona neposredno na satelit za dvosmerno satelitsko sporočanje

Bullitt Satellite Messenger je prva satelitska storitev NTN ali »neposredno na satelit«, ki temelji na standardih 3GPP za mobilne telefone***. Novi Cat S75 izkorišča čip MediaTek NTN in Bullitt Satellite Messenger za dostop do omrežja geostacionarnih satelitov, kar zagotavlja cenovno ugodno in neprekinjeno mednarodno pokritost.

Pošiljanje ali prejemanje sporočil ali pošiljanje zahteve za pomoč SOS prek satelita zahteva naročnino in napravo, ki podpira NTN. Toda kdor koli na katerem koli telefonu lahko prejme sporočilo od nekoga, ki uporablja storitev Bullitt Satellite Messenger. To bodo prejeli kot SMS in se lahko odzovejo s prenosom brezplačne različice aplikacije Bullitt Satellite Messenger za iOS ali Android, ki je na voljo v App Store ali Play Store.

Naročniki na storitev Bullitt Satellite Messenger imajo dvanajstmesečno brezplačno preizkusno različico SOS Assist, ki zagotavlja 24/7 dostop do centrov za odzivanje v sili, ki jih zagotavlja FocusPoint International. Načrti za pošiljanje sporočil neposredno na satelit se začnejo že pri 4,99 € na mesec, na voljo pa so tudi drugi prilagodljivi in težji načrti uporabe.

Cene in razpoložljivost Cat S75

Cat S75 je zdaj na voljo za prednaročilo pri izbranih operaterjih in prodajalcih po vsej EMEA. Cena od 599 € / 549 £ vključuje 3-mesečno brezplačno preskusno različico paketa storitev Bullitt Satellite Messenger Essentials, ki vključuje do 30 sporočil neposredno na satelit na mesec.

Za lokalno razpoložljivost obiščite www.catphones.com

Za več podrobnosti obiščite www.bullitt.com

* Za pošiljanje sporočil neposredno na satelit je potreben paket Bullitt Satellite Messenger. Pošiljanje sporočila neposredno na satelit zahteva jasen pogled v nebo. Za zemljevide pokritosti storitev obiščite spletno mesto Bullitt.

**Vključuje najmanj 3 leta četrtletnih SMR in dodatni 2 leti nujnih SMR, kot je potrebno.

***iOS 14 ali novejši, Android 10 ali novejši

Bullitt je razvil lastniško programsko opremo in storitvene komponente za zagotavljanje satelitskega besedilnega sporočanja prek aplikacije OTT (Bullitt Satellite Messenger), ki je preprosta za uporabo. Storitev je vrhunec dvoletnega tesnega sodelovanja z najnaprednejšimi tehnološkimi partnerji na področju komunikacij NTN (nezemeljskih omrežij), vključno z vodilnim svetovnim dobaviteljem čipov MediaTek, vodilnimi strokovnjaki za odziv na kritične dogodke FocusPoint International in Skylo. , Bullittov partner za satelitsko povezljivost. Skylo je zgradil in upravlja omrežje za zagotavljanje "vedno vključene" storitve satelitskega sporočanja Bullitt in upravlja povezave z napravami preko obstoječih licenčnih satelitskih konstelacij GEO, kot so Inmarsat, Echostar in drugi.

O Cat napravah in dodatkih

Blagovna znamka Cat® predstavlja zanesljivost, vzdržljivost, zanesljivost in kakovost. Cat DNK je prisoten v vsakem Cat mobilnem telefonu, ki ga ponuja njegov globalni imetnik licence za mobilne telefone Bullitt Group, katerega izjemne proizvodne izkušnje so izkoriščene za ustvarjanje vodilne mobilne serije v svetovni kategoriji na visoko konkurenčnem in slabo diferenciranem trgu.

Če želite izvedeti več o telefonih Cat, obiščite www.catphones.com.

O Bullitt Group

Bullitt Group je inovativno britansko podjetje za pametne telefone, specializirano za robustne in satelitsko povezane naprave, aplikacije in storitve. Skupina Bullitt svojim strankam omogoča uporabo svoje naprave, kamor koli gredo – naj bodo to gradbišča, ribiške kmetije na morju ali na podeželju, kamor povezljivost na kopnem ne doseže. Dediščina Bullitt Group pri ponujanju odpornih, zanesljivih, robustnih naprav je podkrepljena z uporabo satelitske povezljivosti, da ponudi najnaprednejši pametni telefon s satelitsko povezavo na svetu. Satelitsko povezane naprave Bullitt Group strankam omogočajo dostop do povezovalnih storitev na najzahtevnejših in oddaljenih lokacijah, obenem pa partnerjem MNO omogočajo zagotavljanje povezljivosti, ki presega omejitve prizemnih omrežij. Za več informacij obiščite: www.bullitt.com / www.bullitt-group.com

© 2022 Caterpillar. Vse pravice pridržane. CAT, CATERPILLAR, OPRAVIMO DELO, njihovi ustrezni logotipi, »Caterpillar Yellow«, »Power Edge« in »Modern Hex« trgovski videz ter podoba podjetja in izdelka, uporabljena tukaj, so blagovne znamke Caterpillarja in jih ni dovoljeno uporabljati brez dovoljenje.

Bullitt Mobile Ltd, imetnik licence družbe Caterpillar Inc.

www.cat.com / www.caterpillar.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji