Objavljeno: 13.5.2024

Novi ASIC RUDARJI KASPA podjetja ICERIVER so že v Sloveniji!

Si želite pasivnega prihodka s pomočjo najnovejše tehnologije? Postanite Crypto rudar in si v garažo postavite računalniški strežnik KASPA ICERIVER KS3M in uživajte vmes, ko robot namesto vas ustvarja profit! Sedaj že za 7999 EUR z DDV!

Rudarjenje kripto valut KASPA in SEDRA je v tem trenutku veliko bolj profitabilno kot rudarjenje najbolj znane digitalne valute BITCOIN. Na svetu obstajajo rudarji oziroma ASIC minerji za več različnih digitalnih valut in ti rudarji njihovim lastnikom vsak mesec prinašajo digitalne žetone oziroma crypto premoženje!

ASIC Minerji so ključni igralci v svetu rudarjenja kriptovalut. Njihova specializacija, moč in učinkovitost omogočajo rudarjem, da izkoristijo potencial blockchain omrežij in pridobijo kriptovalute. Kljub temu je treba biti pozoren na spremembe v tehnologiji in spremljati algoritme, ki jih uporabljajo različne kriptovalute, da bi se prilagodili spremembam in ostali konkurenčni na tem hitro spreminjajočem se področju. Nekoč je bila najbolj pametna investicija v rudarje za valuto BITCOIN. Kasneje so bili popularni rudarji za ETHEREUM sestavljeni iz grafičnih kartic. Danes je po vseh analizah najbolj profitabilno rudarjenje valute KASPA!

V dinamičnem svetu rudarjenja kriptovalut, sta učinkovitost in zmogljivost vodilni verlini, je IceRiver KAS KS3M pametna odločitev. Model KS3M je del serije KAS podjetja IceRiver. Miner je zasnovan za vsestranskost, prilagodljivost in optimalne zmogljivosti hitrosti hashov. KS3M ima velike prednosti in edinstvene lastnosti pred konkurenco, zaradi katerih je IceRiver KAS KS3 prepričljiva izbira za rudarje, ki krmarijo po zapleteni pokrajini rudarjenja kriptovalut. Naprava IceRiver KAS KS3M je zasnovana za vsestranskost, zato je izjemna izbira za moderne rudarje, ki se ukvarjajo z različnimi prizadevanji za rudarjenje kriptovalut. Iceriver ne rudari  Bitcoin, Litecoin, Etherium  ali druge altcoine, ampak ga odlikuje prilagodljivost KS3 predvsem za valuto KASPA.

Mojstrstvo hitrosti hitrega sporočanja signalov

V središču uspešnosti KS3M je njegova izjemna stopnja hash rate prilagojena vzhajajoči zvezdi med valutami z imenom KASPA. Model se ponaša s stopnjo hash rate, ki ga uvršča med visoko zmogljiva orodja za rudarjenje in vzdrževanje stabilnosti kripto omrežja. Impresivna hitrost hash rate prispeva k učinkoviti in pravočasni obdelavi kriptografskih izračunov, kar je ključni dejavnik, da je rudar zelo konkurenčen na področju rudarjenja kriptovalut.

Zmogljiv ASIS rudar KS3M je že na zalogi v Mariboru pri podjetju GERI COMPUTER d.o.o., ki ima več letne izkušnje s sestavljanjem, servisiranjem, nastavljanjem in prodajo kripto rudarjev. Omenjen kripto ASIC rudar je trenutno na voljo po akcijski ceni. Znižan je z 11999 EUR z DDV na 7999 EUR z DDV.

Več informacij o KASPA in SEDRA rudarjenju in pomoč pri nastavitni rudarja dobite pri Mariborskem podjetju GERI COMPUTER d.o.o., ki ima poslovne prostore na naslovu Titova esta 49, 2000 Maribor in vodi spletni portal www.NOTESNIKI.si

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji