Objavljeno: 9.2.2023

Na sejmu Hunkeler Innovationdays 2023 bo Kyocera razkrila svojo vizijo razvoja Inkjet produkcijskih tiskalnikov

Ljubljana, 9. 2. 2023 - Na Hunkeler Innovationdays 2023, vodilnem svetovnem sejmu za tehnologije tiskanja, bo Kyocera predstavila svoj Inkjet produkcijski tiskalnik TASKalfa Pro 15000c. Sejem bo potekal v razstavnem centru v švicarskem Luzernu od 27. februarja pa do 2. marca 2023. Tako se bo po letu 2019, ko je srečanje zaradi pandemije Covida-19 potekalo nazadnje, celotna industrija ponovno združila na Innovationdays 2023.

 

Kyocera je dogodek izbrala kot idealno platformo za predstavitev TASKalfa Pro 15000c, svoje prve Inkjet produkcijske naprave za tiskanje, ki podpira ambicijo organizacije po združitvi tehnologije in teženj po ohranitvi okolja za ustvarjanje svetlejšega jutri. Ta naprava nakazuje Kyocerin optimizem glede prihodnosti in njeno pozicioniranje TASKalfa Pro 15000c kot ključnega prispevka k bolj trajnostni prihodnosti družbe.

»Najprej želim poudariti, da je celotna ekipa Kyocere izjemno navdušena nad vrnitvijo prireditve Hunkeler Innovationdays. To bo fantastična priložnost za nas, da se ponovno družimo s prijatelji, sodelavci in partnerji z vsega sveta, potem ko smo bili ločeni zadnjih nekaj let,« pravi Marcel Ebbenhorst, vodja produkcijekage tiska pri Kyocera Document Solutions Europe. "Še več, verjamemo, da bo Innovationdays popoln oder za predstavitev TASKalfa Pro 15000c, da svetu pokažemo, kako želimo ustvariti svetlejšo prihodnost skupaj s partnerji in strankami."

Inkjet produkcijski tiskalnik, ki uporablja rezan papir (»Cut-Sheet«), je zasnovan ob upoštevanju sodobnih poslovnih izzivov, kot so optimizacija stroškov, produktivnost, medijska prilagodljivost in trajnost. TASKalfa Pro 15000c je rešitev, ki obljublja, da bo na novo opredelila produkcijsko tiskanje. Spodbuja poslovno odličnost in težave svojih predhodnikov spreminja v nove priložnosti.

Na Innovationdays si bodo lahko udeleženci v štirih dneh tiskalnik ogledali v živo, ko jo bodo predstavljali Kyocerini strokovnjaki. Podrobno bodo predstavili številne prednosti, ki jih ta naprava lahko nudi ponudnikom tiskanja, ki iščejo nove konkurenčne prednosti. Obiskovalci Kyocerinega razstavnega prostora bodo lahko iz prve roke videli vzorce različnih medijev, ki jih naprava lahko uporablja. Tako bodo spoznali moč nagrajenih tiskalniških glav in osupljivo kakovost Kyocerinih lastnih črnil. Obiskovalci, ki se bodo prijavili prek spleta, pa bodo imeli tudi priložnost, da se dogovorijo za zasebno predstavitev ena na ena.

»S TASKalfa Pro 15000 se svetlejši jutri začne danes. Tehnologija, ki nam omogoča, da naredimo več z manj, bo ključna za gradnjo bolj trajnostne prihodnosti sveta,« pravi Ebbenhorst. »TASKalfa Pro 15000c se odlikuje na področjih, kot so produktivnost, kakovost izpisa, prilagodljivost medijev in možnosti personalizacije, hkrati pa ohranja porabo energije in čas nedelovanja na minimumu. To so sestavine za trajnostni uspeh ponudnikov tiskanja, ki želijo spodbujati rast in optimizirati stroške. Komaj čakam, da se predstava začne!«

Innovationdays 2023 obljublja, da bo spektakularen praznik sektorja tiskalniške tehnologije, saj se bodo v Švici združili najboljši umi in rešitve v tem poslu.

Za več informacij obiščite Kyocerino spletno stran, ki je namenjena dogodku. Na tej strani boste našli tudi informacije o tem, kako se prijaviti na osebno predstavitev.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2022, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,8 bilijona jenov (približno 14,1 milijarde EUR). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu »Global 2000« uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal “The World’s 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji