Objavljeno: 5.1.2023

MyQ Roger je prejel platinasto priznanje BLI Keypoint Intelligence

Ljubljana, 05. 01. 2023 - MyQ Roger si ne bi mogel želeti boljšega darila za svoj drugi rojstni dan - poročilo testnega laboratorija Buyers Lab (BLI) 2022, v katerem je MyQ Roger pridobil najvišjo platinasto oceno Keypoint Intelligence. Poročilo pojasnjuje lastnosti in prednosti, ki so rešitvi za mobilno upravljanje tiskanja prinesle najvišjo možno oceno.

"MyQ Roger je digitalni osebni pomočnik, ki delavcem v oddaljenih, hibridnih in “hot-desk” (več zaposlenih si deli eno delovno mesto) okoljih pomaga pri prehodu iz tradicionalnega načina dela v sodobno, intuitivno digitalno delovno okolje." - Keypoint Intelligence

MyQ Roger: A+

Po skoraj dveh letih, odkar smo prvič predstavili rešitev MyQ Roger, je BLI-jev testni laboratorij Keypoint Intelligence , vodilni testni laboratorij za tehnologije tiskanja in pametnih delovnih mest, objavil izčrpno poročilo, ki pojasnjuje, zakaj si je rešitev zaslužila najvišjo, platinasto priznanje.

V mesecih obsežnega testiranja je Keypoint Intelligence preučil vsako funkcijo in funkcionalnost rešitve MyQ Roger. Inženirji Keypoint Intelligence so ugotovili, da je MyQ Roger zmogljivo orodje za poenostavitev postopkov tiskanja, skeniranja in kopiranja, namenjeno uporabnikom v hibridnem delovnem okolju, ki omogoča povečanje njihove učinkovitosti s preprostimi procesi dela, ki jih lahko sprožijo z le enim klikom.

V svojem poročilu Keypoint Intelligence podrobneje opisuje MyQ Roger v 5 različnih kategorijah:

Glavna področja testiranja rešitve MyQ Roger in ocene, ki jih je dosegel

Kratek povzetek po področjih ocenjevanja

Področje Funkcije in produktivnost se osredotoča na glavne funkcije, ki uporabnikom pomagajo pri opravljanju opravil z dokumenti. Preverja interakcijo (večinoma brez dotika) z večfunkcijsko napravo (MFP), integracijo z Universal Print in učinkovitost osebnih profilov skeniranja z enim klikom, v povezavi z OCR. Preverja tudi povezljivost MyQ Roger z rešitvami v oblaku in podrobno statistiko tiskanja.

Uporabnost se nanaša predvsem na mobilno aplikacijo. Poročilo prikazuje, kako je mogoče aplikacijo (primarno orodje MyQ Roger) preprosto uporabiti za prijavo v večfunkcijsko napravo in za izvajanje prilagojenih delovnih tokov skeniranja. V poročilu je v tem delu tudi izpostavljen intuitivni spletni portal za administracijo rešitve.

IT administracija in varnost analizira, kako varen je MyQ Roger. Prikazuje, kako lahko skrbniki zaščitijo svoje tiskalniško okolje, vključno z dvostopenjsko avtentikacijo, štirimi načini prijave v MFP, kot tudi preprosto prijavo uporabnika v mobilno aplikacijo, ki prihrani čas podpornemu IT oddelku.

Podpora in usposabljanje opisuje raven podpore, ki jo stranke dobijo s storitvijo. MyQ Roger standardno nudi podporo uporabnikom po nakupu, na voljo pa je tudi dodatna možnost 24-urne podpore.

Vrednost zajema vse pregledane kategorije v povezavi z naročniškim razmerjem modela MyQ Roger, po katerem uporabnik plačuje po napravi, število uporabnikov pa je neomejeno. Laboratorij BLI je poudaril "precej dobro vrednost" rešitve in ocenjuje, da je raven storitev, ki jih prejmejo podjetja, visoka.

Ključne prednosti:

  • Privlačen in dobro zasnovan uporabniški vmesnik.
  • Preverjanje pristnosti (avtentikacija) z Googlom, Applom ali Microsoftom.
  • Skeniranje z mobilno aplikacijo na različne destinacije.
  • Enostavno upravljanje.
  • Podrobna uporabniška dovoljenja.
  • Nemoten dostop do MFP.

Kako se je MyQ Roger odrezal na testu, si lahko ogledate v poročilu, ki ga najdete na spodnji povezavi!

PRENESITE POROČILO

O MyQ

MyQ je rešitev za upravljanje s tiskanjem v podjetjih, ki poenostavlja in omogoča varno upravljanje tiskanja dokumentov in je, vključno z logotipi, registrirana blagovna znamka češkega podjetja MyQ spol.s.r.o.

O Keypoint Intelligence

Stranke v industriji digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti se že 60 let opirajo na analize Keypoint Intelligence za neodvisna praktična testiranja, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave, ki jih uporabljajo za uspeh svojih izdelkov in izboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je bil zaradi desetletij izkušenj svojih analitikov priznan kot najbolj zaupanja vreden vir v industriji, ki ponuja nepristranske informacije, analize in podeljuje nagrade. Stranke so to kritično znanje uporabile za odločanje o strateških odločitvah, dnevno prodajo in izboljšanje funkcionalnosti izdelkov, kar jim je pomagalo pri doseganju poslovnih ciljev in povečanju prodaje izdelkov. Z osredotočenostjo na stranke in uporabnike se Keypoint Intelligence še naprej razvija, medtem ko se industrija spreminja s širitvijo ponudbe in posodabljanjem metod. Hkrati pa razume posebnosti in pomaga pri preobrazbi proizvajalcev, prodajnih kanalov in preoblikovanju njihovih strank v sektorju digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte je direktni partner podjetja MyQ spol.s.r.o.. Skupaj s podjetji Xenon forte – Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo rešitve za upravljanje s tiskanjem MyQ v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.

 

 

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji