Objavljeno: 8.5.2023

Lexmark predstavil nove tiskalnike in večopravilne naprave za rabo v poslovnih okoljih

Modeli iz serij 5 in 6 prinašajo očiten napredek na področjih zmogljivosti, varnosti in trajnosti.

 

Lexington, 3. maj 2023 – Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje in interneta stvari, je predstavil devetih novih barvnih in črno-belih tiskalnikov ter večopravilnih naprav formata A4. Nove tiskalniške naprave ponujajo izboljšane varnostne in trajnostne funkcije, boljšo podporo za medije in integracijo v poslovna okolja ter predvsem izjemne zmogljivosti tiskanja.

Novi tiskalniki in večnamenske naprave so namenjeni srednjim in velikim delovnim skupinam z mesečnim obsegom tiskanja do 10.000 strani (barvno) ali 20.000 strani (črno-belo), pri čemer so lahko samostojne ali del flote tiskalnikov v podjetju. Standardne funkcije naprav vključujejo brezžično povezljivost, visoko vhodno zmogljivost kapacitete papirja in sprednja vrata USB za povezavo s tipkovnico in bralnikom kartic. Tablični zaslon na dotik brez gumbov omogoča preprosto interakcijo in ga je enostavno razkuževati.

Za večjo varnost nove naprave vključujejo Lexmarkov modul zaupanja vredne platforme (TPM), ki vključuje vgrajeno preverjanje pristnosti, preverjanje celovitosti sistema in kriptografske zmogljivosti za ustvarjanje edinstvenega digitalnega prstnega odtisa tiskalnika. TPM izpolnjuje stroge industrijske in varnostne standarde ZDA, vključno s standardom FIPS.

"Nove tiskalniške naprave serij 5 in 6 so zasnovane kot zanesljivi, produktivni, varni in trajnostni dodatki za poslovna okolja," je dejala Melanie Hudson, direktorica prodaje v podjetju Lexmark, in dodala: "IT-oddelki bodo cenili varnost, vzdržljivost in možnost servisiranja teh naprav, uporabniki pa visokokakovostni izpis, izjemne zmogljivosti in enostavnost uporabe, ki jo zagotavlja uporabniški vmesnik zaslona na dotik."

Lexmarkove nove barvne (CX635adwe, CX532adwe, CS632dwe, CS531dw) in črno-bele (MX632adwe, MX532adwe, MS632dwe, MS631dw in MS531dw) naprave A4 prinašajo:

- produktivnost: Izboljšane funkcije, kot so standardna brezžična povezava, možnosti več pladnjev in izbirni priročni spenjač za večnamenske naprave, omogočajo hitrejše delo.

- trpežnost: Načrtovane za sedem let ali več, tudi v zahtevnih okoljih s pogosto uporabo, s komponentami z dolgo življenjsko dobo, vključno z jeklenimi okvirji ohišja.

- varnost: Izboljšane varnostne funkcije ščitijo vaše podatke, naprave in omrežja.

- inteligenco: Senzorji interneta stvari nenehno spremljajo na stotine točk tiskalnikov, zato je te naprave enostavno upravljati, ne da bi obremenjevali osebje IT.*

- trajnost: Certifikati Energy Star®, RoHS in EPEAT® Silver potrjujejo, da naprave izpolnjujejo globalne okoljske zahteve in pomagajo pri uresničevanju trajnostnih ciljev.

"Lexmarkove naprave serije 5 in 6 so običajno delovni konji tiskalniških flot v okoljih naših poslovnih strank. Veselimo se, da bomo nove modele že kmalu lahko predstavili strankam in poudarili napredne tehnologije, ki dvigajo kakovost, zanesljivost in varnost, ki jih stranke pričakujejo od Lexmarka," je zaključila Melanie Hudson.

Tiskalniki za okolja BSD

Dva nova barvna (XC2335 in C2335) ter dva nova črno-bela (XM3350 in M3350) tiskalnika in večnamenski napravi, so posebej zasnovani za industrijska in poslovna okolja BSD, in so prav tako na voljo prek pooblaščenih ponudnikov rešitev. Za več informacij o modelih BSD se obrnite na Lexmarkovega zastopnika ali obiščite Lexmarkov partnerski portal.

 www.lexmark.si

 

Dodatni viri

l Preberite več o Lexmarkovih tiskalnikih serije 5 in 6.

l Naročite se na Lexmarkov novičarski blog.

l Sledite družbi Lexmark na omrežjih LinkedIn in Twitter.

 

O podjetju Lexmark

Lexmark ustvarja inovativne rešitve in tehnologije za upodabljanje, ki strankam po svetu pomagajo tiskati, varovati in upravljati informacije z lahkoto, učinkovitostjo in neprekosljivo vrednostjo.

Lexmark in Lexmarkov logotip sta blagovni znamki družbe Lexmark International, Inc., registrirani v ZDA in/ali drugih državah. ENERGY STAR in znak ENERGY STAR sta registrirani blagovni znamki v lasti ameriške agencije za varstvo okolja. EPEAT je blagovna znamka organizacije Green Electronics Council v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

* Nekatere funkcije in storitve zahtevajo povezavo z Lexmarkovimi storitvami v oblaku. Dodatne funkcije in storitve so na voljo Lexmarkovim strankam s področja interneta stvari in upravljanih storitev tiskanja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji