Objavljeno: 21.9.2022

JIMMY SEPTEMBER

 Blagovna znamka JIMMY je v september zakorakala odločno in s kar nekaj zanimivimi promocijskimi aktivnostmi, v sklopu katerih želijo utrditi prepoznavnost izdelkov na slovenskem tržišču.

 

JIMMY je blagovna znamka podjetja KingClean, ki je bilo ustanovljeno leta 1994. Velja za enega največjih proizvajalcev sesalnikov na svetu, ki v zadnjih 15 letih proizvede več kot 10 milijonov sesalnikov in 4 milijone okolju prijaznih gospodinjskih aparatov na leto. Poleg tega KingClean trži in deluje v več kot 100 državah in regijah ter je usmerjen v raziskave, razvoj in proizvodnjo električnih gospodinjskih aparatov.

 

Pred dobrim tednom se je odprla prva fizična trgovina JIMMY v Evropi, in sicer v Italiji, natančneje v Veroni. Italijanski potrošniki so nad blagovno znamko JIMMY zelo navdušeni, s prisotnostjo znamke na slovenskem tržišču pa se odpira priložnost tudi za domače potrošnike, da spoznajo te kakovostne in visokotehnološke izdelke podjetja Kingsclean.

 

Med 2. in 6. septembrom je znamka JIMMY  na sejmu IFA v Berlinu, kjer proizvajalci razstavljajo najnovejše dosežke na področju zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov in  informacijske tehnologije, predstavila tudi zadnje novosti.

Mednje spadata dva modela pokončnih brezžičnih sesalnikov, ki jih je slovenska javnost spoznala na predstavitvi pretekli petek, v prostorih prodajnega salona Smartus v ljubljanskem BTC-ju.

 Najnovejša pokončna brezžična sesalnika H9 Flex in H10 Pro, se ponašata z dobrodošlo nadgradnjo pri sesanju, saj imata modela, ki se sicer med seboj razlikujeta v sesalni moči, vzdržljivosti baterije in govorni nadgradnji (H10 pro), vgrajen senzor za zaznavanje prahu. Led indikator vas bo opozoril na količino prahu, ki se na sesalni površini nahaja.  Obenem sta opremljena tudi z led lučmi, kar vam omogoča natančnejše čiščenje temnejših delov pod pohištvom.

Na predstavitvi novosti je podjetje Smartus predstavilo še eno zanimivo novost, ki ni še na voljo na slovenskem tržišču. Spoznali smo pametni kuhalnik Jimmy, ki vam, opremljen z recepti, olajšal pripravo zajtrka, kosila ali večerje.

Da bo mesec še bolj vesel in pester je Jimmy v sklopu trgovine Smartus (www.smartus.si ali trgovina Smartus, BTC, dvorana A) za vas pripravil akcijske cene določenih izdelkov:  

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H9 Pro

Akcijska cena 329,00 eur (redna cena 359,00 eur).

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY H8 Pro

Akcijska cena 249,90 eur (redna cena 279,90 eur).

Pokončni brezžični sesalnik JIMMY JV85

Akcijska cena 209,00 eur (redna cena 229,00 eur).

Ročni sesalnik JIMMY WB73 za pršice z LED UV tehnologijo

Akcijska cena 119,00 eur (redna cena 149,00 eur).

 Akcijske cene izdelkov veljajo do 30. septembra 2022.

 JIMMY september je tu, zato ne zamudite izjemnih priložnosti, ki jih prinaša.

Jimmy - ko tehnologija izboljša kakovost življenja!

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji