Objavljeno: 30.11.2023

Izjemen računalnik za igre Lenovo Legion T5 26IRB8

Tale črni lepotec je osvojil srca številnih navdušenih igričarjev in njegovo ime je LENOVO Legion T5 26IRB8 tower računalnik. Če iščete zmogljiv igralni Microsoft sistem, ki združuje moč, estetiko in zanesljivost, potem ste tukaj na pravem mestu.

Močan motor za igre

LENOVO Legion  T5 26IRB8 se ponaša z impresivno strojno opremo, ki igralcem omogoča vrhunsko izkušnjo. Poganja ga zmogljiv procesor Intel Core i5 trinajste generacije, ki se z lahkoto bori s celo vrsto najnovejših iger. Sistem vključuje tudi visokozmogljivo grafično kartico Nvidia Geforce RTX 4060Ti z kar 8 GB ultra hitrega spomina, ki omogoča gladko izvajanje grafično zahtevnih iger na visokih nastavitvah. Primerna pa je seveda tudi za CAD/CAM opravila, video rez in risanje načrtov.

Elegantna oblika

Poleg svoje notranje moči LENOVO Legion T5 26IRB8 prepriča tudi z zunanjo estetiko. S svojim sodobnim in agresivnim dizajnom je prava paša za oči vsakega igričarja. Osvetljeni detajli dodajo piko na i, saj ustvarjajo dinamičen videz, ki se odlično ujema s svetom iger. Osvetljava se lahko skozi program Lenovo VANTAGE prilagaja. Skozi pleksi steklo pa se lepo vidi tudi v notranjost računalnika.

Napredna hlajenja

Dolge seje igranja so pogoste pri strastnih igričarjih, zato je učinkovito hlajenje ključnega pomena za stabilen sistem. LENOVO Legion T5 26IRB8 se ponaša z naprednim hlajenjem, ki ohranja temperaturo sistema na optimalni ravni tudi med najzahtevnejšimi nalogami. To pomeni, da se lahko popolnoma prepustite igri, ne da bi skrbeli za pregrevanje sistema. Glasnost pa ostaje v mejah normale.

Zmogljivost in produktivnost

LENOVO Legion T5 26IRB8 ni namenjen le igri. S svojo zmogljivostjo lahko enostavno opravlja tudi zahtevne naloge, kot so video montaža, 3D oblikovanje ali razvoj programske opreme. To ga naredi vsestranskega, ki zadovolji potrebe tako igričarjev kot tudi kreativnih posameznikov. Za najboljšo možno izkušnjo pri delu in zabavi pa poskrbijo prednaloženi Microsoft Windows 11 PRO v Slovenskem jeziku, ki so posodobljeni na najnovejšo verzijo. Vklopiš in akcija. Spomina je 16 GB in diska za shranjevanje podatkov in iger kar 1 TB. Več kot dovolj za zahtevnega uporabnika. Želite še več? Se da urediti!

Povezljivost

Sodobni igralni sistemi morajo imeti tudi odlično povezljivost, in tudi tu LENOVO Legion T5 26IRB8 izstopa. Z vrsto USB priključkov, HDMI vrat in hitrimi omrežnimi povezavami bo ta sistem zadovoljil vse vaše potrebe po povezljivosti. Vgrajen pa je seveda tudi GIGA LAN, wlan in bluetooth oziroma modri zob.

Zaključek

LENOVO Legion T5 26IRB8 je prava izbira za tiste, ki želijo zmogljiv in vsestranski igralni sistem. S svojo močjo, elegantno obliko, učinkovitim hlajenjem in odlično povezljivostjo je ta računalnik zagotovo vreden razmisleka. Če se želite potopiti v svet iger z brezhibno izkušnjo, je LENOVO Legion T5 26IRB8 prava izbira za vas. Srečno igranje! Omenjeni računalniki so ekskluzivno na Slovenskem trgu na voljo pri podjetju GERI COMPUTER d.o.o. iz štajerskega konca. Mariborski mojstri so MPC posekali z 1649 EUR na 1490 EUR z DDV. Serijska garancija je 2 leti. Tipkovnica, miška in licenčni OS Win 11 pa so vključeni v ceno.

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji