Objavljeno: 6.3.2023

Geri Computer je računalniška trgovina ustanovljena daljnega leta 2003

Podjetje Geri Computer d.o.o. bo letos v letu 2023 praznovalo častitljivo obletnico obstoja 20 let. Tako je. Velik okrogel rojstni dan praznuje podjetje Geri Computer d.o.o., ki je skrbnik spletne trgovine www.NOTESNIKI.si. V svoji zgodovini so prodali računalnike večinoma na Slovenskem trgu, a nekaj so jih izvozili tudi v druge Evropske države in nekaj malega na Arabski trg. Prodaja se občasno zgodi tudi v republike bivše Jugoslavije in nekaj kupcev so imeli tudi iz Rusije. Med najbolj pomembnimi kupci so končne stranke, dijaki in študenti ter podjetja v Sloveniji.  V svojih začetkih je bil Geri eden od zastopnikov znanih Evropskih prenosnikov GERICOM. Kasneje so bili največji prodajalec prenosnih računalnikov Sony VAIO. Danes pa pokrivajo skoraj vse segmente računalništva, a so po prodajnih številkah najbolj močni na segmentu prodajnega programa Lenovo. Med referencami pa je tudi nekaj državnih ustanov, šol, univerz, Slovenska vojska, gasilci in zdravstveni delavci.

Maribor postaja tehnološki center Slovenije!

Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu in ima poleg tega še zelo konkurenčne cene? Računalniška trgovina Notesniki.si se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) računalnikov, računalniških komponent najbolj priznanih proizvajalcev, monitorjev za pisarne, hotele, banke in kjižnice ter verjetno največjo ponudbo Lenovo izdelkov v Sloveniji! V odlično urejenih poslovnih prostorih velikosti približno 200 kvadratnih metrov sta vam na voljo mojstra Jure Predikaka in Miha Vake, ki se spoznata na strojno opremo in bosta znala strankam glede na njihove potrebe odlično svetovati.

Računalnik za prav vsakega uporabnika ?

Gamerji, poslovneži, študentje, hotelirji, profesiorji ali dijaki.  Ne glede na vaše preference in zahteve, v Notesniki.si bo vsak izmed vas našel sebi ustrezen računalnik. Ljubitelji računalniških iger se lahko (virtualno) sprehodite med različnimi gaming namiznimi računalniki, gaming prenosniki, gaming monitorji in vso spremno računalniško periferijo: tipkovnice, miške, zunanji diski in še več. Na vaše povpraševanje trgovci iz Maribora odgovorijo preko elektronske pošte, telefona ali se z vami pogovorijo v živo v njihovih poslovnih prostorih na Titovi cesti 49 v Mariboru med 9 in 16 uro od ponedeljka do petka.

Gaming računalnike lahko uporabite tudi za poslovne namene oziroma za video montažo, design ali risanje načrtov, saj gre za naprave, ki jih lahko označimo za prave kameleone – znajdejo se v vsaki situaciji. Njihova največja hiba, ko govorimo o gaming prenosnikih, sta slabša prenosljivost in povprečna življenjska doba baterije. Če sta vam prenosljivost in baterija na vrhu prioritet pri nakupu prenosnika, potem poglejte v poslovni segment računalnikov. Našli boste vse znane proizvajalce, od Lenovota, HP-ja do ASUS-a in Acerja.

Na voljo je kar nekaj konfiguracij, ki se vsak teden dopolnjujejo z novo ponudbo. Navijate za zeleno (Nvidia) ali rdečo ekipo (AMD)? Ne glede na to komu ste namenili svojo zvestobo, našli boste primerke obeh ekip. Enako velja pri procesorjih. Izbirate lahko med računalniki z Intel ali AMD procesorji, med osnovnimi napravami z 8 GB RAM-a in računalniki vse do 32 GB RAM-a ali več. Skratka, kar iščete, to boste tudi našli pri Notesniki.si. Manj zahtevni uporabniki bodo dobili kakovosten računalnik že za 299 EUR z DDV. Najbolj zahtevni pa bodo lahko posegli tudi po zverinah za 3 ali 4 tisočake. Čeprav roko na srce je najbolj prodan segment računalnikov tam okoli 1000 EUR.

Prodaja posameznih računalniških komponent in periferije

Če ne iščete kompletnega računalnika, lahko pobrskate po seznamu posameznih računalniških komponent. V trgovini Notesniki.si v Mariborju ali pa na spletu boste našli vse komponente, ki jih potrebujete bodisi za nadgradnjo obstoječega računalnika ali pa za sestavo računalnika v domači režiji. Najnovejše grafične kartice, procesorji, sistemski pomnilnik DDR5 in DDR4, hladilniki, SSD diski, HDD diski, osnovne plošče, napajalniki … skratka, vse glavne komponente, pri katerih vas čaka pester izbor najboljšega, kar trenutno premore računalniška tehnologija.

Če ste ljubitelj Appla in njihovega ekosistema, lahko pokukate v njihov Apple razdelek, kjer boste našli iMac računalnike, MacBook Pro in MacBook Air računalnike ter iPade.

 

Za še več informacij obiščite spletno stran www.notesniki.si, jih obiščite v fizični trgovini v Mariborju na Titovi cesti 49 ali pa jim pišite na info@notesniki.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji