Objavljeno: 27.6.2022

G2 postavil ESET na čelo ponudnikov kibernetskih varnostih rešitev

 Uporabniki tehnološke tržnice G2 so podelili podjetju ESET status vodilnega ponudnika kibernetskih varnostnih rešitev za organizacije z do 1.000 uporabniki

LJUBLJANA, 27. junij 2022 – Podjetje Si splet, ekskluzivni zastopnik vodilnega evropskega proizvajalca kibernetskih varnostnih rešitev ESET je sporočilo, da so strokovnjaki neodvisne tehnološke tržnice G2 podelili varnostni rešitvi ESET PROTECT Advanced status tehnološkega vodje. Ta kibernetska varnostna rešitev namreč stalno dosega visoke ocene uporabnikov G2, pri čemer je dosegla tudi izvrstne ocene glede zadovoljstva in tržne prisotnosti v njihovem poročilu G2 Grid® Reports. To poročilo predstavlja demokratičen glas dejanskih uporabnikov programske opreme in ponuja merila za primerjanje produktov ter analize tržnih trendov.

V letošnji poletni izdaji poročila G2 Grid® Reports je ESET dosegel vodilni položaj v več segmentih kibernetskih varnostnih rešitev: protivirusna programska oprema, programska oprema za upravljanje končnih točk, zbirke rešitev za zaščito končnih točk ter programska oprema za zaščito mobilnih naprav. V segmentu rešitev glede na velikost organizacij je postal vodja za več varnostnih rešitev, namenjenih podjetjem do 1.000 uporabnikov: zbirke rešitev za zaščito končnih točk, protivirusna programska oprema ter programska oprema za upravljanje končnih točk.

»Prepoznava platforme ESET PROTECT Advanced kot vodilno kibernetsko varnostno rešitev za organizacije z do 1.000 uporabniki pomeni, da je to najboljša izbira za veliko večino slovenskih podjetij in javnih ustanov,« je povedala Petra Veber, direktorica organizacije v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Nobena organizacija, ne majhna ne velika, v današnjem kibernetskem prostoru ne more preživeti brez učinkovitega odziva na morebitne preboje informacijske varnosti. Modularna platforma ESET PROTECT združuje močno preprečevanje kibernetskih varnostnih incidentov ter tehnologije za odkrivanje in odziv na zaznane grožnje. Organizacijam ponuja najbolj gosto večslojno in učinkovito zaščito pred znanimi in še nevidenimi grožnjami, tako za končne točke kot tudi kompleksne sisteme.

Kot je še povedala Petra Veber, je ESET v platformo PROTECT vdelal več kot 30 let izkušenj, pri čemer je dosegel svoj glavni cilj, da oddelkom informatike pomaga izboljšati obvladovanje varnostnih tveganj v njihovih informacijskih okoljih.

Kot zasebno tehnološko podjetje se je ESET vedno zavzemal za znanstven pristop z varnostjo na prvem mestu, pri čemer je za razvoj svojih globalnih sistemov za obveščanje pred grožnjami že zelo zgodaj uvedel pristope strojnega učenja in zmogljivosti procesiranja v oblaku. Raziskovalne in svetovalne organizacije ga redno uvrščajo med vodilnega ponudnika in tehnološkega vodjo, njegove poslovne rešitve pa na neodvisnih preizkusih dosegajo najboljše ocene.

O podjetju Si Splet

Si Splet, d. o. o. je generalni zastopnik enega vodilnih svetovnih ponudnikov varnostnih rešitev in hkrati vodilnega ponudnika varnostnih rešitev iz Evropske unije, podjetja ESET. Ponudbo programske opreme za zaščito proti zlonamernim programskim kodam dopolnjuje z lokalno tehnično podporo ter s storitvami, kot so svetovanje pri upravljanju z informacijsko varnostjo ter izdelava varnostnih načrtov. Varnostne rešitve ESET v Sloveniji uporablja več kot 50.000 poslovnih in domačih uporabnikov. Med poslovnimi uporabniki so vodilna podjetja in organizacije iz gospodarstva in javnega sektorja, od proizvodnih, storitvenih in finančnih podjetij do zdravstva, oskrbe, izobraževanja in javne uprave.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji