Objavljeno: 28.9.2023

ESET PROTECT je izbira strank, ko gre za zaščito končnih točk

Kibernetska varnostna platforma ESET PROTECT je v raziskavi 2023 Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms na osnovi zadovoljstva uporabnikov pridobila naziv »Izbira strank«. BRATISLAVA, LJUBLJANA, 27. septembra 2023 – Vodilna evropska kibernetska varnostna platforma za zaščito končnih točk ESET PROTECT je v Gartnerjevi raziskavi 2023 Gartner Peer Insights Voice of the Customer for Endpoint Protection Platforms osvojila naziv »Izbira strank«. Gre za posebno priznanje, ki izkazuje, da ESET PROTECT dosega ali presega tržno povprečje, tako pri skupni uporabniški izkušnji kot tudi pri interesu in usvajanju s strani uporabnikov. ESET PROTECT je namreč v storitvi Gartner Peer Insights, v kateri uporabniki podajajo svoje izkušnje z uporabo IKT produktov, v kar 97 odstotkih pregledov pridobil 4 ali 5 zvezdic.

Platforma ESET PROTECT je naziv »Izbira strank« pridobila na osnovi več sto uporabniških pregledov do 30. junija letos, pri čemer so uporabniki izpostavili zadovoljstvo z zmogljivostjo produkta, nakupno izkušnjo ter izkušnje pri uvajanju in uporabniški podpori. Gartnerjevo poročilo navaja povzetke ocen in se osredotoča na neposredne izkušnje uporabnikov z uvajanjem in delovanjem rešitve, zaradi česar predstavlja neprecenljiv vir informacij za odločevalce, ki iščejo najboljšo platformo za zaščito končnih točk v svoji organizaciji. ESET PROTEC je bilo pripravljeno priporočiti 91 odstotkov strank, pri čemer je platforma prejela naziv »Skupna izbira strank« ter »Izbira strank v regiji EMEA (Evropa, Bližnji Vzhod in Afrika)«.

Podjetje ESET je ponudbo varnostnih paketov na platformi ESET PROTECT oblikovalo na podlagi dejanskih potreb strank ter jo nenehno razvija, kar organizacijam omogoča odzivanje na spreminjajoče se varnostne zahteve. Uporabniki ESET PROTECT vidijo največje koristi v:

•             napredni tehnologiji za zaščito in odkrivanje groženj;

•             razširljivosti in podpori za upravljane storitve odkrivanja in odzivanja;

•             samodejnem ocenjevanju ranljivosti;

•             ter zmožnosti za upravljanje popravkov.

V podjetju ESET vidijo laskavi naziv kot priznanje, da so njihove stranke zadovoljne s platformo ESET PROTECT od trenutka, ko začnejo razmišljati o njihovih rešitvah in storitvah, v fazah sklepanja licenčnih pogodb in uvajanja pa vse do vsakodnevne uporabe.

|konec sporočila|

O podjetju Si Splet

Si Splet, d. o. o. je generalni zastopnik družbe ESET, enega vodilnih svetovnih ponudnikov varnostnih rešitev in hkrati vodilnega ponudnika varnostnih rešitev iz Evropske unije. Ponudbo programske opreme za zaščito proti zlonamernim programskim kodam dopolnjuje z lokalno tehnično podporo ter s storitvami, kot so svetovanje pri upravljanju z informacijsko varnostjo ter izdelava varnostnih načrtov. Varnostne rešitve ESET v Sloveniji uporablja več kot 50.000 poslovnih in domačih uporabnikov. Med poslovnimi uporabniki so vodilna podjetja in organizacije iz gospodarstva in javnega sektorja, od proizvodnih, storitvenih in finančnih podjetij do zdravstva, oskrbe, izobraževanja in javne uprave.

 

Stik za več informacij:

Petra Veber

direktorica operacij 

 

Si Splet, d. o. o.

Ukmarjeva 4

1000 Ljubljana, Slovenija

 

Telefon: 01 428 94 66

E-pošta: petra.veber@sisplet.com

Spletna stran: www.eset.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji